Rendőrségi

2012.05.02. 13:13

Utcai csetepaté: rángatott majd arcul ütött egy sofőrt egy férfi, mert szerinte gyorsan hajtott

Székesfehérvár - Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 37 éves kisfaludi férfi ellen, aki kedden délután megrángatta egy autós pólóját, majd ököllel arcon is vágta, miután az elmondása alapján túl gyorsan hajtott a település egyik utcáján, ahol több gyerek is tartózkodott.

feol.hu

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő szerdán közölte: a rendőrségre kedden kora este érkezett a bejelentés arról, hogy Székesfehérvár-Kisfaludon, a Vörösmarty utcában szóváltásra, illetve azt követően tettlegességre is sor került több személy között.

Mint az a későbbi vallomásokból kiderült, az elkövető az utcában lakó gyerekekre ment ki vigyázni, akik az út melletti területen játszottak. A férfinek feltűnt, hogy egy autó közeledik feléjük, megítélése szerint a megengedett nagyobb sebességgel. Ő ekkor kezével jelzett, hogy a sofőr lassítson, de az autó fékezés nélkül haladt el mellettük. A férfi ekkor dühében a kezében lévő orgonát nekidobta az autónak, ami a szélvédő és a motorháztető találkozási pontját találta el.
 Mintegy óra elteltével az autó visszajött, és abból egy hölgy szállt ki a jobb oldali első ülésről, szóváltásba keveredett a férfivel, aki ezt követően odalépett a sofőrhöz. Szidni kezdte, és a pólójánál fogva megrángatta, ami ennek során el is szakadt a nyakánál, majd többször megfenyegette a férfit, és arcon is ütötte ököllel, melynek során annak ajka fel is repedt.

A sértett elmondása alapján még a megengedett legnagyobb sebességgel sem haladtak az utcában, amikor a férfi hirtelen a kocsi mellé lépett, és valamit autójuknak ütött. Vallomása szerint ekkor az utcában rajta kívül senki nem is tartózkodott.

Az elkövetőt a rendőrök előállítását követően garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Szabadlábon védekezik - tette hozzá a szóvivő.              

 

    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!