Rendőrségi

2012.05.03. 07:23

Dunaújvárosi baleset szemtanúit, sofőrt keres a rendőrség

Dunaújváros - Balesetet okozó gépkocsivezető és szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség egy április 5-ei eset kapcsán.

feol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyomozást folytat ismeretlen elkövető ellen, aki 2012. április 5-én 10 óra körüli időben a Dunaújváros, Magyar út 51. szám előtt az Óvárosi Széchenyi Pékség parkolójából kitolatva fellökött egy kerékpárost. A balesetet okozó ismeretlen rendszámú, zöld színű Opel Astra 40 év körüli férfi sofőrje ezt követően kiszállt az autóból, a kerékpáros hogyléte felől érdeklődött, majd felajánlotta, hogy kórházba szállítja, de a férfi közölte vele, hogy nincsen semmi baja, majd a helyszínről távozott. Később azonban kiderült, hogy súlyos sérülést szenvedett.    

A dunaújvárosi rendőrök a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várják a balesetet okozó gépkocsi vezetőjének, valamint az esetleges szemtanúknak a jelentkezését a 25/510-510 (50-89) - es telefonszámon - közölte csütörtökön Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!