Rendőrségi

2011.08.02. 13:16

Balatonban keresték, hajléktalanszállón találták meg

Két hét után egy budapesti hajléktalanszállón nyerte vissza emlékezetét egy férfi, akit eltűntként kerestek július közepén a Balatonban; a férfi hétfőn este tért haza családjához – tájékoztatott Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője.

feol.hu

Az 57 éves budapesti férfi még július 17-én tűnt el Balatonszárszó közelében; kiderült, hogy feltehetőleg a vízben beütötte a fejét, elveszthette az eszméletét, miután eddig tisztázatlan körülmények között a partra került, valaki egy budapesti hajléktalanszállóra szállította.

Az eltűnés bejelentésekor a férfit a vízimentők a vízi rendészettel közösen sötétedésig keresték, de a pontatlan adatok miatt már értelmetlen volt a kutatása folytatása, ugyanis a szemtanúk olyan nagy területet jelöltek meg, hogy azt lehetetlen volt átnézni.

Hétfőn este azonban váratlan fordulat történt az ügyben, ugyanis a férfi hazatért családjához. Kiderült, hogy beütötte a fejét, elvesztette az eszméletét, majd egy budapesti hajléktalanszállóra szállították, ekkor még személyazonosságával kapcsolatban semmit nem tudott mondani. Hétfő este azonban kitisztult az emlékezete, ennek köszönhetően hazatérhetett családjához. Mivel a fejsérülése miatt még mindig bizonytalan az állapota, kedden délben kórházba szállították. A férfi állapotát jellemzi, hogy két és fél héttel eltűnését követően ma már dolgozni szeretett volna menni - írja a Napló Online.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!