Rendőrségi

2010.09.20. 14:24

Körözték, menekült, de oszlopnak ütközött

Az enyingi járőrök vasárnap délelőtt Enying belterületén figyeltek fel egy Mercedes gépkocsira és az azt vezető sofőrre. A 25 éves enyingi férfi ellen körözés volt érvényben.

feol.hu

A férfi  meglátva a rendőrautót, menekülni kezdett. A járőrök megkülönböztető fény- és hangjelzést használtak, azonban a férfi nem állt meg az autóval, hanem nagy sebességgel továbbhajtott, a nedves úton azonban megcsúszott, és egy távközlő oszlopnak, majd egy kerítésnek csapódott.

A sofőrt a balesetet követően elfogták a rendőrök. Mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a fehérvári kórházba. Könnyű, zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Az ellenőrzése során kiderült, hogy a Székesfehérvári és a Móri Rendőrkapitányság is körözést adott ki ellene lopás elkövetése miatt. A személyt így a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, jelenleg a kórházban őrzik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy a menekülés során milyen jogsértéseket követett el a férfi, és ezek miatt is eljárást kezdeményeznek vele szemben.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!