Rendőrségi

2010.06.29. 15:07

A Székely utcában lakik és kirabolták? Jelentkezzen!

A rendőrség két férfit gyanúsít azzal, hogy a Székely utcában több házba is betörtek. További károsultak jelentkezését várják.

feol.hu

Mint arról korábban hírt adtunk a székesfehérvári nyomozók elfogtak június 10-én két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a fehérvári Székely utcában több házba is betörtek.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő két férfivel szemben folyamatban van a büntetőeljárás. A nyomozóknak sikerült már több sértettet beazonosítaniuk, azonban feltételezik, hogy a két férfi azokon túl, még többeket megkárosított.    

Ezért a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztálya arra kéri a Székely utcában lévő hobbi telkek, illetve házak tulajdonosait, hogy amennyiben sérelmükre az árvíz ideje alatt - azaz május illetve június hónapban - lopást követtek el, vagy arra kísérletet tettek (betörték az ablakot, befeszítették az ajtót, stb.), és azzal kapcsolatban még nem tettek bejelentést, vagy feljelentést, azt jelezzék az Osztály munkatársainak!

Bejelentés tehető hivatali munkaidőben (hétköznapokon 07.30 órától 16.00 óráig) személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztályán (Szfvár, Dózsa György tér 3. szám alatt), vagy telefonon a 22/541-600/23-71-es mellékű számon. Munkaidőn túl a 107-es vagy a 112-es segélyhívón lehet bejelentést tenni.           

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!