Rendőrségi

2009.11.25. 18:12

Megtámadták a postást, a földön dulakodtak vele

Dég - Megtámadtak egy postást a településen szerda délután: egy elhagyatott földúton akarták megszerezni a táskáját az elkövetők, de nem jártak szerencsével.

feol.hu

Kora délután egy  két utcát összekötő földúton haladt biciklijével a postás, amikor két csuklyás alakra lett figyelmes. A középkorú hölgy megpróbált elhajtani a helyszínről, de elesett. Az elkövetők a földre került nőtől próbálták megszerezni a táskát, de a dulakodás közben az abban levő patron felrobbant, a támadók pedig - látva, hogy szertefoszlott a pénzszerzés esélye - menekülőre fogták. A táskát védő postás könnyű sérüléseket szenvedett.
Mint kiderült, a rablók nagy zsákmányt reméltek, mivel információik szerint aznap kézbesítették a nyugdíjat. A  fejleményekre nem kellett sokáig várni, késő délutánra az enyingi rendőrök leszűkítették a lehetséges elkövetők körét, és elfogták a feltételezett tettest, egy mátyásdombi nőt. A másik elkövetőt, egy férfit - akit a nő kihallgatása során megnevezett - még keresi a rendőrség. A férfi egyébként nem ismeretlen a rendőrség előtt - közölte R. Szabó Ágnes a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!