Rendőrségi

2008.11.03. 03:29

Lopott szajré és szerelemféltés

<b>Dunaújváros</b> - Lopott áruval megbukó háromfős csoport, emberölési kísérlet Előszálláson, elfogott körözöttek - mozgalmas napok a rendőrkapitányságon.

Szigeti Sándor

Több mint tíz üveg szeszes italt, például whiskyt, unicumot, valamint illatszereket foglalt le a rendőrség három férfi autójában az M6-oson. A Suzukit azért állították félre a forgalomból, mert a kocsit több bűncselekmény helyszínén látták korábban a fővárosban, így körözte a BRFK. Azt nem tudni, hogy a közel kétszázezer forintot érő áru honnan származik, de könnyen lehet, hogy Dunaújvárosból. A három férfi ugyanis innen indult útnak, mielőtt Adonynál lekapcsolták őket a pályán - értesült lapunk a rendőrség szóvivőjétől.

De más, ennél lényegesen súlyosabb bűncselekmény is történt: rá akarta ugyanis gyújtani a házat szeretőjére és annak két gyerekére egy férfi Előszálláson, az Árpád utcában. Szerencsére senki nem sérült meg. A negyvenhárom éves férfit emberölési kísérlettel gyanúsítják. A rendőrség 28-án két körözött személyt fogott el. Köztük azt a fiatalembert, akinek társát egy hotelben tartották vissza, ahol együtt akartak lopni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!