Rendőrségi

2007.02.02. 03:28

Hosszabbított előzetesek

Székesfehérvár - Meghosszabbította a bíróság a mezőszilasi Prikkel házaspár eltűnése, majd megölése ügyében előzetes letartóztatásban levő két gyanúsított fogvatartását.

Fejér Megyei Hírlap

Az ifjú és idősebb N. Józsefet eddig személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésével gyanúsították, mostantól bűnsegédi minőségben, előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberölés bűntettének elkövetése miatt vannak előzetes letartóztatásban - tájékoztatott a megyei bíróság szóvivője, Gieszné Boda Orsolya. A legkorábban előzetes letartóztatásba helyezett 25 éves N. Józsefnek május elsejéig, 54 éves édesapjának május 4-éig rendelte el az előzetes fogvatartását a nyomozási bíró. Az ügyben egyébként hat ember van előzetes letartóztatásban. A mezőszilasi házaspár december 29-én tűnt el, azt követően, hogy a fiatal N. Józsefhez mentek, aki - nem a rendőrségtől származó információ szerint - azzal hívta őket a lakására, hogy megadja a tartozását. Az ügyben a rendőrség még folytatja a nyomozást - közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!