Rendőrségi

2006.08.23. 02:29

Megkerültek a lányok

Székesfehérvár, Lepsény (gg) - Eltűnt tegnap egy 13 éves kislány és 5 éves húga. A gyerekeket nagy erőkkel keresték, délutánra megkerültek.

Mórocz Zsolt

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitány sajtószóvivője tegnap arról számolt be, hogy reggel fél tíz tájban a Reménység alapítvány gyermekotthonából eltűnt egy - az otthonban ideiglenesen elhelyezett - 13 esztendős kislány, aki magával vitte a húgát is. A szolgálatban lévő rendőrök a kislányok felkutatásához a polgárőrök és a taxisok segítségét is kérték. Közben értesítették a gyerekek Lepsényben élő édesanyját is, mert azt feltételezték, hogy a lányok hozzá igyekeznek. Az asszonyt arra kérték, hogy a gyerekek felbukkanásáról tegyen bejelentést. A gyanú szerencsére igazolódott: a kislányok az otthonból Lepsénybe mentek, az édesanyjukhoz, aki kora délután arról értesítette a rendőrség ügyeletét, hogy a gyerekek egészségesen és sértetlenül megérkeztek hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!