Púder Nélkül

2016.08.29. 08:20

Öt tipp a bőrradírozáshoz

Az arcápolás egyik elengedhetetlen része a bőrradírozás. Németh Fanni kozmetikus és sminkes most elárul néhány trükköt, hogyan fokozhatjuk a radírozás végeredményét.

Laci Patrícia

1. A bőrradírozás előtt tisztítsuk le a bőrünket tonikkal, tejjel vagy micellás vízzel.

2. Ezután jöhet a radírozás a bőrtípusnak megfelelő összetevőkkel. A bőrradír egyébként azért fontos, mert eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a bőrünk oxigénellátását, mindezek mellett pedig látható eredménnyel is jár. A bőr ragyogóbb és egészségesebb lesz.

Németh Fanni szerint jó, ha hetente elvégezzük a bőrradírozást

3. Van egy jó bőrradír receptem. A hozzávalók: szűz kókuszolaj, apró szemű kristálycukor, pár csepp illóolaj. Akinek zsíros a bőre, tehet bele levendulát vagy teafát, a normál bőrűeknek a citromot és a narancsot, míg a száraz bőrrel rendelkezőknek a szantálfát és a jázmint ajánlom. Az összetevőket összekeverjük, majd gyengéden, körkörös mozdulatokkal az arcunkra kenjük a csodaszert.

4. Befejezésül ajánlott tonikkal áttörölni az arcot, hogy visszaálljon a bőr pH értéke, illetve érdemes tápláló krémet is használni.

5. Fontos, hogy hetente egyszer végezzük el otthon a bőrradírozást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!