Púder Nélkül

2016.03.12. 14:56

Csajos Nap, mert megérdemeljük! (x)

Székesfehérvár - Március 19-én, a Hotel Novotel újra otthont ad a Csajos Napnak! A Fejér Megyei Hírlap ötödik, tematikus rendezvényén minden rólunk, nőkről szól!

Sebestyén Lilla

Hogyan tudunk nők maradni ebben a 21. századi, új kihívásokkal teli világban? Miként találjunk időt a karierre, az anyaságra, arra, hogy feleségek és egyszerre önmagunk is maradjunk?

Milyen új vívmányok, készítmények segítenek nekünk fenntartani családunk egészségét, megóvni szeretteinket? Melyek a legegyszerűbben elkészíthető mégis divatos sminkek?

A nők élete több, mint egyszerű logisztika, hiszen a világ változásával nem csak az otthonteremtés a harmónia, de felelőségvállalás, a családfenntartás is életük szerves részévé vált.

És hiába, gondoljuk azt, hogy fáradhatatlanul képesek vagyunk eleget tenni a feladatainknak, olykor mindannyiunknak szüksége van a kikapcsolódásra.

A Fejér Megyei Hírlap IV. Csajon Napja erre ad remek lehetőséget.

Március 19-i, lányoknak, hölgyeknek és asszonyoknak megrendezett tematikus napunk azt a célt szolgálja, hogy a szebbik nem tagjai egyszerre tudjanak kiszakadni a mindennapi problémák világából és egyben megoldást is találni rájuk.

A Csajos Nap már a korábbi években is nagy sikert aratott: több százan vettek részt izgalmas programjainkon, válogattak a hölgyeknek kikészített portékák közül, kalandoztak a gasztronómia világában. Ígérjük, most sem fognak csalódni bennünk!

A Hotel Novotelben rendezendő szombati eseményünkön az érdeklődőket jóga-, hastánc- és divatbemutató, zumba várja a számos, értékes tombolanyeremény mellett, de a szakemberek előadásait is kár lenne kihagyni. Séllei Györgyi szexológus és Pap Csilla életmód tanácsadó, terapeuta is meghívott vendégünk.

A programok reggel tíztől egészen este hat óráig tartanak majd! A rendezvény sztárfellépője pedig nem más, mint Kasza Tibor lesz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!