Púder Nélkül

2015.03.18. 19:09

Értelmesebb kérdéseket kérnek a női sztárok

Az Oscar-díj átadásokon és más, jelentős eseményeken mindig nagy érdeklődés övezi a színésznők ruhakölteményeit. Ők pedig megunták, hogy a riporterek másról alig kérdezik meg őket.

A „kit viselsz?" kérdést néhány éve szinte minden, az Oscar-díjátadóra érkező sztár megkapja, de érdekes módon csak a hölgyek. Egyetlen férfit sem faggatnak róla, milyen öltönyt vett fel a nagy alkalomra, vagy hogy tényleg viseli-e a hollywoodi hírességek körében nagy kedvenc titkos alakformáló alsóneműt. Azzal sem bombázzák őket, ki tervezte a nyakéküket, vagy a táskájukat. A hírességek némelyike mára elunta a szokványos kérdéseket, Cate Blanchett ausztrál színésznő például legutóbb egyenesen megkérdezte a ruháját lentről felfelé lassan végigpásztázó kamera kezelőjét, vajon a férfisztárokkal is ugyanígy jár-e el. De Scarlett Johansson és Emma Stone is visszavágott már, előbbitől egy film sajtótájékoztatóján azt kérdezték, bele fog-e férni a számára készített kosztümökbe a fogyókúrája végeztével.

Nincs egyenlőség a nemek között a filmiparban sem: Charlize Theron a stúdióvezetőkhöz volt kénytelen fordulni, hogy elérje, kapjon ugyanannyi gázsit, mint a férfiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!