Púder Nélkül

2014.03.09. 13:19

A feltöltődés minden hölgynek jár

Székesfehérvár – Óriási izgalommal várták, majd hatalmas ovációval fogadták a lányok a III. Csajos nap sztárvendégeit. A ByTheWay, nem mellesleg, nagy bulit csapott szombat délben.

S. Töttő Rita

Anya, lánya, barátnője – számos hasonló felállással találkozhattunk a Fejér Megyei Hírlap nőnapi rendezvényén szombaton. A 12 éves Horváth Enikő is nagy örömmel várta, hogy rákerüljön a sor a fodrász székében, miután ízléses sminket és csinos kis henna tetoválást kapott. Háta mögött anyukája, előtte a sorban pedig barátnője töltötte hasonló programokkal a nőnapot. Velünk, a III. Csajos napon tették mindezt, több száz másik hölggyel egyetemben, akiknek jelentős része, valljuk be, a délben fellépő srácok miatt volt olyan izgatott – már reggel 10 órakor...

Feng Ya Ou Ferenc, Patocska Olivér, Szikszai Péter és Vavra Bence, azaz az X faktoros ByTheWay tagjai ki is tettek magukért, nagy bulit csaptak a fehérvári rajongóik nem kis örömére. A koncert előtt, közben és után pedig akár szépülni is lehetett, testben és lélekben egyaránt. A legtöbb dolguk, nem véletlenül, a szépítészeknek volt: Kossa Marietta manikűrös és Valentina Smirnova fodrász reggeltől estig csinosították a lányokat, akik mind ragyogó arccal álltak fel a székükből.


– Nagyon jók voltak a srácok, bár még sokáig el tudtuk volna hallgatni őket – vallotta be a ByTheWay.-ről Talb Georgina, Imre Lilla és Bölcsföldi Barbara is. A 16 éves tópartis lányok persze kibeszélték a fiúcsapat tagjait úgy, ahogyan azt tinédzserlányokhoz illik. – Az önvédelmi bemutató például kifejezetten jó volt – tette hozzá egyikük, s megegyeztek abban is, hogy a legérdekesebb talán a születési dátumukból jellemrajzot kerekítő kiállító volt a kedvencük,. Tehát ők is körbenéztek a standok között, amelyek mind igazi nőies ajánlattal kecsegtettek. Így például ízelítőt kaphattunk egy egészségcentrum kínálatából az egynapos sebészettől a plasztikai műtétek lehetőségéig, a finom péksütemények asztalánál hamar elfogyott a szénhidrát csökkentett . cornspitz, ahogy a velencei étterem kacsamájpástétomos-hagymalekváros szendvicse is nagy sláger volt. A különleges ásványokbólkészült ékszerek, a természetgyógyászati vagy épp a fogászati tanácsadás, is sokakat érdekelt, ezutóbbi azért is, mert ingyenes fogékszer felhelyezést ígértek. Kipróbálhatták a lányok a flabélost és a speedfitnesst , hogy csak néhányat említsünk a számos kiállító közül., akik az egészségünkre és a fittségünkre helyezték a hangsúlyt. Szóval igazi csajos programot kínált szombaton a Fejér Megyei Hírlap, amely immár, méltán mondhatjuk, olyan hagyományos nőnapi rendezvénnyé vált a városban, melynek nincs párja. Aki ellátogatott szombaton a Novotel hotelbe, egészen biztosan „csajosabban” távozott, mint ahogyan megérkezett. – Feltöltődtem – árulta el az egyik hölgy, aki gondolhatott itt a zenétől a lélekápolásig sok mindenre, de egy biztos: épp ez volt a célunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!