Púder Nélkül

2014.02.22. 12:25

Végre újra Csajos Napot rendezünk!

A Fejér Megyei Hírlap március 8-án, a Novotelben tartja a szépséggel és életmóddal kapcsolatos, hölgyek örömére megrendezett programját.

S. Töttő Rita

Immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Fejér Megyei Hírlap a Csajos napot, amelyen lesz idén is minden, mi a hölgyek szívét megdobogtatja: divat, frizura, sport, egészséges élet, smink, és még sorolhatnám.

A fellépők között lesz Tihanyi Lili, a legifjabb fehérvári modell

De kezdjük az elején! A március 8-i eseményen három üzlet szettjeit vonultatjuk fel a kifutókon: délelőtt a Joy’s Fashion Távirda utcai üzlete mutat be szexi, fiatalos, tavaszi kollekciót. Kora délután sz Elizabeth esküvői es alkalmi ruha szalon érkezik alkalmi ruhákkal, s ezt követi a Szimóna fehérnemű és fürdőruha szaküzlet. De nem csak a trendi ruhák, hanem a modellek is érdekesek lesznek. Itt lesz például Tőgl Kata, aki nem csak modell, de a fehérvári kórházban dolgozik, mint műtősnő. Az ifjú tehetség, Tihanyi Lili is felvonul, aki már 8 éves kora óta modellkedik, rengeteg fotózáson es divatbemutatón vett részt az évek során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!