Púder Nélkül

2012.05.10. 15:33

Lelkiségről, női dolgokról az FMH Csajos napján

Székesfehérvár - Olvasnivalót ajánlanék, s nemcsak a címe miatt választottam a Nőnek lenni és nem bedilizni című, sokat sejtető kötetkét...

Kocsis Noémi

Munka, család, háztartás - néha úgy érezzük, őrült Bermuda-háromszög, nonstop logisztikai rébusz. Legyen az embernek normális párkapcsolata, legyen feleség, anya, megbízható munkatárs, s mellette persze nagybetűs nő is, lehetőleg egyszerre, zökkenőmentesen, nyugodtan. Lehetséges? Illúzió? Örök női dilemma ez, de felsorakoztatható mellé egy sor további kérdés: ki vagyok én? Nem becsülnek eléggé? Hova tartok? Két lengyel szerző keresi a választ magyarul most megjelent bestsellerében a fentebb említett címmel. Beszélgetések ezek nők között, nőkörben, kitárulkozó őszinteséggel, kendőzetlenül, néha arrogánsan, máskor szipogva, de abszolút hitelesen. Reakciókat mutat: örömöt, bánatot, nagy felismeréseket, néha egy kis hisztériát: mindent, ami időről időre előtör belőlünk, nőkből.
Lelkiségről, női dolgokról egyébként a FMH Csajos napján is sok szó esik majd, május 26-án.
(A rendezvényről bővebb információ kérhető a 06 (20) 414-0237-os számon.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!