Programok

2012.05.21. 17:48

Kezdődnek a katolikus könyvnapok

Székesfehérvár - A Szent István Művelődési Házban május 24-én és 25-én, 10-től 18 óráig tartanak az idei, 6. Katolikus könyvnapok. Előadások, könyvbemutatók, kiállítások, koncertek lesznek.

Szabó Zoltán/Fejér Megyei Hírlap

A megnyitót  csütörtökön, 10 órakor tartják a díszudvarban. Fél tizenegykor  előadást tart Korzenszky Richárd, a   tihanyi apátság perjelje, délután 15 órakor pedig  a kiadók rövid bemutatkozása következik.  A  fehérvári egyházmegyei gyűjtemény kiadványainak  bemutatója, az író-olvasó találkozó 16 órakor kezdődik a díszudvarban. Mózessy Gergely, Smohay András,  Lackfi János  várja az olvasókat, közben zenei összeállítás hangzik  el.  Hoppán György  fafaragó  és tűzzománcozó kiállítását 18 órakor nyitja meg Feledy Péter,  majd fellép a Hungarikum együttes.  Pénteken 10 órakor rajzfilmeket vetítenek gyerekeknek. Délután  kiadók mutatkoznak be, 16 órakor fellép a Hungarikum, 17 órakor kegyhelyekről szóló filmet vetítenek. Este hétkor táncház lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!