Programok

2012.02.22. 09:05

A Hold vonzásában - előadássorozat a könyvtárban

Székesfehérvár - A Hold a témája annak az előadás-sorozatnak, amely február 23-án, csütörtökön 10 órakor kezdődik a Városi Könyvtár Zsolt utcai Tagkönyvtárában.

feol.hu

A Holddal kapcsolatos tudnivalókat, a bolygó hatását életünkre, egészségünkre Óvári Edit szakértő mutatja be három alkalommal.

A Mindennapi életünk a Hold vonzásában – a varázslatos bolygó titkai című sorozat első előadásán a Hold járásáról, a mindennapokra gyakorolt hatásairól esik szó.

„Mágikus erejű égitestünk segítségével befolyásolhatjuk életünket, nagymértékben javítva életminőségünkön. A titok nyitja a hit! Hinni kell benne és bízni az erejében!” – így vélekedik Óvári Edit. A szakértő szerint a Hold - figyelembe véve az apály-dagály jelenséget - bizonyítottan hatással van a vízre és a nagy százalékban vizet tartalmazó emberi szervezetre is. Az égitest állandó ritmusa, 28 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával, energiáját és hatásait szolgálatunkba tudjuk állítani. Az előadó ismerteti azokat a mindenki által elsajátítható egyszerű lépéseket, melyek segítségével megtervezhetjük mindennapjainkat a Holdkalendárium ismeretében. Válaszokat kaphatunk többek között arra, hogy mikor kezdjünk fogyókúrázni, mikor menjünk orvoshoz, fogorvoshoz, fodrászhoz, mikor operáltassuk, gyógyíttassuk különböző testrészeinket, betegségeinket, mikor vessünk, gyomláljunk és öntözzünk. Megválaszolja azt is, hogy mikor érdemes vállalkozást indítani, vásárolni és esküvőt tartani.

A következő előadás március 8-án a bolygó és az egészség kapcsolatáról szól, április 5-én  pedig a háztartásban és a kertekben alkalmazható módszerekről beszél az előadó. A programsorozaton való részvétel ingyenes.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!