Programajánló

2020.01.31. 07:15

Kolbásztöltő fesztivál, családi farsang és bormustra is vár a hétvégén Fejérben

Ezúttal is bőven lesz miből válogatni!

V. Varga József

dfd

Fotó: Igari Balázs

Kiállítás

Ercsi: Víz, föld, levegő – Kiss Rita fotókiállítása a művelődési házban. Megtekinthető február 14-éig.

Polgárdi: Mini Galéria, Kiss Margit Róza horgolt munkái a városi könyvtárban. Megtekinthető február 9-éig.

Székesfehérvár: Pinke Miklós képzőművész Az ember (rajzok az Ótestamentumból) című kiállítása február 2-áig látogatható a Deák Gyűjtemény Projekt Termében.

Székesfehérvár, 10 óra: Van, aki marad… – Ziffer Sándor (1880–1962) festőművész munkáit bemutató kiállítás a Deák Gyűjteményben. A kiállítás megtekinthető február 2-áig.

Székesfehérvár, 10 óra: Plan. Máder Barnabás procelántervező, Revák Katalin keramikus és Szabó Anikó textilművész kiállítása a Pelikán Galériában. Megtekinthető február 14-éig.

Hétfő (február 3.)

Székesfehérvár, 17 óra: A mi városunk – a Székesfehérvár Fotóklub, Főnix Fotóklub és MÁV fotókör közös kiállítása a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtárban. A tárlatot Perényi István fotóművész ajánlja az érdeklődők figyelmébe.

Rendezvény

Vasárnap (február 2.)

Székesfehérvár, 11 óra: Az aranyhajú királylány – Majoros Ági Bábszínháza az Igézőben. A bábszínház meséjében a hősök egy átokkal szemben vállalnak különös kalandokat, de a jutalom nem marad el! Az előadásra hároméves kortól várják a gyerekeket.

Hétfő (február 3.)

Székesfehérvár, 18 óra: Balaskó Jenő költő emlékestje a Királykút Emlékházban. Bakonyi István irodalmár vendége Molnár Éva, a hagyaték gondozója és Dobai Péter Kossuth-díjas író, költő.

Kedd (február 4.)

Székesfehérvár, 18 óra: Kiállítás a Széchenyi úti református gyülekezeti teremben. A tárlat Miklós Géza (1868–1943) csőszi születésű, Székesfehérváron szolgálatot teljesítő lelkipásztor lelkészi, irodalmi és közéleti munkásságát és fia, Miklós Géza székesfehérvári ügyvéd, a református egyház jogászának életét mutatja be. A kiállítást Szász Zoltán, a fehérvári gyülekezet lelkipásztora nyitja meg. Közreműködik a református Csomasz Tóth Kálmán Kórus Dóczi István karnagy vezényletével. A tárlatot Varga Gábor Farkas rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!