Idén is eseménydús lesz a nyár

2018.06.08. 07:44

Június 15-én a Helló Nyár! nyitja az idei szünidő programjainak sorát

Egy belvárosi kávézó teraszán tartott sajtótájékoztatón ismertette a város nyári kulturális programkínálatát Cser-Palkovics András polgármester.

Sági Zoltán

Sopron, 2017. június 27. Fluor Tomi (Karácson Tamás, b) és Diaz (Csöndör László), a Wellhello együttes tagjai a Petőfi Zenei Díjak átadásán a 25. VOLT Fesztiválon 2017. június 26-án. Az év dala a Wellhello #Sohavégetnemérős című száma lett. MTI Fotó: Nyikos Péter

A programok sorát június 15-én nyitó Helló Nyár! rendezvény idei sztárja a Wellhello lesz. Kiderült továbbá: a nyár költői keretbe foglalása is megtörténik, ugyanis a júniustól augusztusig tartó gazdag programot augusztus 31-én egy Bye Summer! rendezvény búcsúztatja majd – csak hogy az elmúlás rezignált derűjében megbúvó bulilehetőséget is kimaxolhassuk.

A programkínálat olyan gazdag, hogy további eligazításért mindenképpen érdemes felkeresni a Fehervariprogram.hu oldalait, de elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy már ebben a hónapban olyan új fesztivál mutatkozik be a városban, amely előtt, alatt és után is mind a tíz ujjunkat megnyalhatjuk majd.

Az I. Streetfood Fesztivált a június 22–24-i hétvégén rendezik meg, így a június 23-i Múzeumok éjszakáján le is mozoghatjuk a bevitt pluszkalóriákat – ahol legfeljebb csak a barbecue-foltos zakóhajtókákat kell műélvezet közben diszkréten, nyaksállal eltakarnunk. Azoknak azonban, akik életstílusa a keménységet mérő Rockwell-skálán két számjegyűnél magasabb értéket mutat, jó szívvel ajánljuk a június 29-i szabadtéri Hobo-­koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!