a Mol Aréna sóstóban

2020.01.17. 15:15

Fehérvári diákbál vár szombaton minden érdeklődőt

Városi Diákbálba invitálják a szervezők a fehérvári középiskolásokat január 18-án, szombaton este a Mol Sóstó Aréna rendezvénytermébe. Az öltözék ezúttal az ötvenes-hatvanas évek stílusát idézi majd, a helyszínre különbuszok indulnak a Piac térről.

FMH, V. Varga József

A Városi Diákbál igen népszerű a középiskolások körében Fotó: FMH-archív

A székesfehérvári báli szezon egyik nyitó eseménye a Városi Diákbál, amely különösen népszerű a fiatalok körében. A bál 19.30 órakor nyitja meg kapuit, az érkezőket a Boka Boogie Trió muzsikája fogadja. A hivatalos megnyitó 20 órakor lesz: az ifjú hölgyeket és urakat Pleck Dominika, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke köszönti. A nyitótáncot idén is a diáktanács tagjai mutatják be, a koreográfiát Tátrai Réka, a Fehérvár Táncosa cím birtokosa készítette.

A Városi Diákbál igen népszerű a középiskolások körében
Fotó: FMH-archív

Színpadra lép Morvai Anna, a 2019-es Fehérvár Hangja döntőse, majd a Beerseewalk rapzenekar csap a húrok közé. A bulihangulatról a későbbiekben azután Dj Revolution gondoskodik. Fél tíz magasságában bemutatkoznak a bálkirály- és bálkirálynő-jelöltek, akikre egy órán át lehet majd szavazni. Eredményt 22.40-kor hirdetnek, ekkor derül ki, hogy kinek a fejére kerül a korona. A zene és a tánc mellett a mindig népszerű fotófal és greenbox várja a középiskolásokat, de lesz szelfitükör és tombolasorsolás is. A bál éjfélig tart, majd az after party fél egytől veszi kezdetét a Petőfi Kultúrtanszéken: hajnali 3-ig Dj Embryo keveri a zenét. A stadionhoz való eljutásban különbuszok segítenek, amelyek a Piac téri buszpályaudvar melletti parkolóból, a Hatpöttyös étterem elől indulnak 19.15 és 19.40 órakor. Visszafelé 0.15 és 0.45 órakor indulnak a különjáratok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!