Programajánló

2022.10.13. 15:30

Emberi természet – fotókiállítás az SZKKK-ban

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ új kiállításán októberben 21-én 18 órakor a Seeds Alkotócsoport mutatkozik be.

Feol.hu

Forrás: Pixabay.com

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ több alkalommal is lehetőséget teremtett idén tehetséges művészek bemutatkozására – hamarosan ismét új tárlat nyílik, ezúttal fotókat láthat a közönség a házban. Az Emberi természet című kiállításra a Seeds csoport tagjai hozzák el képeiket: Erdey Levente, Éles Balázs, Lantos Zsuzsanna, Mounier Noémi, Sastinszky Dániel, Vanek Virág és Zai Viktória a Budapesti Metropolitan Egyetem fotó szakán találkoztak. A csoport tagjai különböző alapokkal indultak, a hétköznapokban sokféle munkát végeznek. Első kiállításukat az egyetem rendezte meg, augusztusban pedig a kápolnásnyéki Halász-kastélyban nyílt újabb tárlatuk – Fehérváron, a Fürdő soron november 4-ig látogatható a ház nyitvatartási idejében, hétfőtől péntekig 8–20 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!