Ajánló

2022.09.23. 08:45

Programok, rendezvények Fejér megyében

Tudja meg, mi történik Fejér megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Szeptember 23. 

Mihály-napi sokadalom
BICSKE A programok sora idén szeptember 23-án pénteken 18 órakor kezdődik: a Lucky Gentlemen zenés előadása után 20 órától a Lord ad koncertet. Szombaton reggel 9 órakor traktoros felvonulással indul a kavalkád. Az egész napos programok során bemutatkoznak többek között az óvodások, a zeneiskolások, a Szent László és a Vajda diákjai, valamint a szenior örömtáncosok is, de megnézhetik Dr. Fenyvesi Lóránt zenés műsorát. A Makeshift Duo 16 órakor lép fel, majd 17 órakor kerül sor az olyan előzetesen meghirdetett versenyek eredményhirdetésére, mint a Keressük Bicske lekvárját, Bála szépségverseny, A legszebb konyhakertek, és a Bicske, a virágzó város. Ezt követően, 17.30 órakor Janicsák Veca lép színpadra, majd a Gravity Blues Band játszik. A Mihály-napi pásztortüzet 20 órakor gyújtják meg, 20.30 órakor pedig jön az Ismerős Arcok koncert. A felsoroltak mellett egész nap működik az ugrálóvár és az óriáscsúszda, lehet óriásbuborékot fújni és a Társasjáték Klubba is várnak mindenkit. Vasárnapra is jut még program: 14 órakor a Mayer Táncműhely tart néptáncbemutatót, fél háromkor 102 galambot engednek szabadon, 15 órakor fellép a Kiflihatjó gyermekzenekar, 16 órakor pedig Varga Viktor. Végül 17.30 órakor Nagy Feró és a Beatrice koncertjével zárul az idei Mihály-napi sokadalom Bicskén. 

Agárd, 18 órától: Kákics táncház a Magtárban. Vezeti: Hahn-Kakas István. 18 óra: Gyermek táncház.19 óra: Felnőtt táncház. 

Mór, 16–19 óra: Családok hete. Noé bárkája – állat a családban. Helyszín: Móri Kutyafuttató. 16 óra: Emberkereső. Az ASKA Alapítvány bemutatója és örökbefogadás. 16.30 óra: A Tamzsi Kutyaiskola bemutatója. 17 óra: Az orvos válaszol (Krausz Dóra). 18 óra: Színes világ. Móri Díszmadarasok. 18.30 óra: I. Móri Kisállat Ki mit tud? Az egész rendezvény alatt állatsimogató és böngésző. 

Székesfehérvár, 10–14 óra: Nádorfi Gabriella-emlékkonferencia. Helyszín: Szent István Király Múzeum, Rendház, Látogatóközpont (Fő utca 6.). 10 órától: Megnyitó, köszöntők. 10.15 órától: Szakmai előadások. 

Székesfehérvár, 10 óra: Dér Adrienn képzőművész, Péter Ágnes szobrászművész, Szabó Anikó textil designer és Végvári Beatrix grafikusművész csoportos tárlata a Pelikán Galériában. Október 7-én, pénteken 16 órakor Szabó Anikó tart tárlatvezetést. A kiállítás megtekinthető október 14-éig, keddtől péntekig 10 és 18 óra között.

Székesfehérvár, 17.30 órától: Kultúrházak éjjel-nappal. Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (Fürdő sor 3.). 17.30–20 óra: Petőfi kávéház. Szelfizz Petőfivel! Petőfi a vásznon. 18.15 órától: PetőfiTube – Fiatalok Művészeti Találkozója. 18.15 óra: Waiting Room-koncert. 19 óra: A helység kalapácsa (rögtönzések, szövegek kórusra, ritmusra). 19.15 óra: Szinopszis-koncert. 19.35 óra: Hestia Tűztánc (tűzzsonglőrök). Kiállítások (szombaton és vasárnap is). Az idén 65 éves Székesfehérvári Fotóklub jubileumi kiállítása. Tessényi Dóra divattervező JövőKépp kiállítása.

Székesfehérvár, 18.30 óra: „Éltem egyszer én…” – Hirtling István színművész felolvasóestje Márai Sándor verseiből a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumban. Bevezetőt mond Mészáros Tibor irodalomtörténész, a Márai-hagyaték kezelője. Közreműködik Szabó Dániel cimbalomművész. 

Székesfehérvár, 19 óra: Pilinszky és én – Prieger Zsolt (Anima Sound System) és Törőcsik Franciska színművésznő zenés-irodalmi előadása a Szent István Király Múzeum Új Magyar Képtárában (Megyeház utca 17.).

Szeptember 24. 

XVII. Fehérvári Lecsófőző Vigasság
SZÉKESFEHÉRVÁR Idén közel 500 bogrács alatt lobban fel a láng a Fehérvári Lecsófőző Vigasság idején. A főzők számára korán indul a program, a kijelölt helyeket 6.30 órától lehet elfoglalni, a területet az autóknak 9 óráig el kell hagyniuk. Akik zsűriztetni is szeretnék lecsójukat, 10.30 óráig lehet regisztrálni a Zenepavilon melletti standnál, az itt kapott időbeosztás alapján 12 és 15 óra között mutathatják majd be „alkotásukat” az ítészeknek, akik idén is a III. Béla király téren, a K&H Bank épülete előtt várják a legjobb lecsókat. A zsűri tagjai – Adamek Balázs, Bóza Roland, Hermann-né Nagy Veronika, Selymes Péter, Szöllősi Istvánné Irénke és Tőkés Dániel – délelőtt körbejárnak a főzők között, és tanácsokkal is ellátják a csapatokat annak érdekében, hogy igazán jó lecsók készüljenek. A legjobbnak választott ételeket készítő csapatok mindegyike értékes nyereményekkel távozhat a főzőversenyről. A kiválasztott legjobb lecsók között sorsolás dönt majd a Lecsókirály címről. A zsűrizés három óráig tart, az eredményhirdetés 16 órakor lesz. A Zichy ligetben egész nap kézműves foglalkozások, gyermekjátékok várnak, és az eseményhez hagyományosan kirakodóvásár is társul. A színpadon 10.30-kor kezdődik a műsor, elsőként: a Panna-bál együttes a Buborék Csoda című gyerekkoncerttel szórakoztatja a legkisebbeket. A „Gyereket a magasba”világrekord-kísérlet 11 órakor lesz a színpad előtt, majd a színpadon átadják a Szamóca-díjakat az egyesület önkénteseinek, támogatóinak és partnereinek. Déltől egymást követik a táncos produkciók, fellépnek a Step and Style Studio, a Felicita KTSE, a Főnix Rock and Roll SE csoportjai és a Linedance country-táncosai. Két órakor Zsigmond Lala és a Free Spirit közös produkciója következik, háromtól pedig A dzsungel könyve musical rövidített változatát élvezheti a közönség a ZsigmondLala Énekstúdió előadásában. A négy órakor kezdődő eredményhirdetést és díjátadót követően, 16.45-től az Animal Cannibals zárja az idei Lecsót.

Székesfehérvár, 10 órától: Gyerekeket a magasba! Helyszín: Zichy liget. 10 óra: Regisztráció. 10–12 óra: Buborék játszótér. 10.30 óra: Mesekoncert. 11 óra: Gyermekemelés (rekordkísérlet). 11.05 óra: A Szamóca-díjak átadása. 11.25 óra: A közösségépítő pályázat eredményhirdetése. (SzéNa Egyesület a Családokért.)

Székesfehérvár, 10 órától: Cintányéros cudar világ 2022. Évadindító mulatság sok játékkal, muzsikával és kedvezménnyel a Vörösmarty Színházban. 10 óra: Kapunyitó dixieland koncert – New Orleans Marching (a színház előtti színpad). 10.20 óra: Kulisszajárás Ballér Biankával. 10.30 óra: Nők egymásközt. Női jóga, meditáció és beszélgetés Závodszky Noémivel (Kozák András Stúdió). 10.30 óra: Betekintő. Szabadság, szerelem. Így készül a Petőfi rock. Nézz bele a próbába! Rendező: Lőrincz Zsuzsanna (Pelikán Fészek). 11 óra: Ég és föld között. Musicalválogatás Katona Klaudiával és Tóth Károllyal (a színház előtti színpad). 11.15 óra: Betekintő. Hogyan készül a Julius Caesar? Rendező: Bagó Bertalan. 12.15 óra: Kulisszajárás Imre Krisztiánnal. 12 óra: Zenés városnézés panorámabusszal. Bory vár, Aranybulla (a színház partnere a Tourinform Székesfehérvár). 13.00 óra: Activity a külső színpadon – Kerkay Rita, Ballér Bianka, Varga Gabi, Imre Krisztián. 14.15 óra: Rohan az idő – Sarádi Zsolt, Varga Lili. 14.45–15.45 óra: Színház! Szerelem! Szeretem! Zenés műsor a Vörösmarty Színház társulatával. 16.00 óra Kulisszajárás Varga Lilivel. Egész nap: Szelfi pont. Üzenj a társulatnak! Lehetsz király (koronázási jelmezek fotósarok). Állatkert a színházban (állatjelmezek fotósarok).

Lovasok, fogatok, pásztorok, csettegők
CSÁKVÁR Huszonharmadik alkalommal népesül be a hétvégén a csákvári Csíkvarsai-rét, ahol Mihály-nap alkalmából a lovasok és a pásztorok mellett, a tavalyi sikeres debütálás után, ismét összejönnek a környékbeli csettegők is. Egész napos, színes programmal várják az érdeklődőket a gémeskút tövében a település Lovasberény felőli végénél. A kínálatban felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálhatják majd a nekik tetszőt. A fogathajtó, és a kis lovaspályán a fogathajtás mellett lesz csikósbemutató, vadászhajtás és lovas ügyességi versenyek. A színpadon egész nap dalkörök és hagyományőrző egyesületek váltják egymást és idén sem marad el a pásztorkutya-szépségverseny. A gyerekek megmérettethetik magukat a lepényevőversenyen és a gulyásbojtárok ötpróbáján, a népi játékok mellett pedig élvezhetik a bálákon való ugrálást. Délelőtt 10 és délután 2 óra között ingyenes szakvezetéssel látogatható a Geszner-ház, az Emlékházban pedig a Hagyományőrző mesterségek című kiállítást lehet megtekinteni. A programok kísérői finom ételek, környékbeli borok és sörök, amiket a környezettudatosság jegyében idén is komposztálható, újrahasznosítható evőeszközökkel, tányérokon és poharakban kínálnak. 

Lecsónap
CECE A nagy sikerű dinnyenap után újabb jelentős eseménnyel készülnek Cecén, ezúttal a messze földön híres cecei paprikát kívánják népszerűsíteni szeptember 24-én. A környék egyik legnagyobb gasztrorendezvényének ígérkező fesztiválon lesz minden, ami szem és száj ingere, központban a lecsóval. A lecsó az az étel, amihez nincs hozzáfogható, ugyanis mindenkinek van egy vagy több tuti receptje rá. Különlegessége abban rejlik, hogy ezerféleképp készíthető, de hogy melyik verzió a legfinomabb, az a hó végén, Cecén mindenképpen kiderül! Az ínycsiklandó étkeket nívós kísérőprogramok is színesítik. Kézműves kirakodóvásár, valamint a Republic legnagyobb slágereivel érkezik a Kék és Narancssárga Produkció.

A kőszárhegyi vásár és mulatság
KŐSZÁRHEGY Szüreti felvonulást rendeznek szeptember 24-én. 13 órakor indul a menet a kulturháztól a már jól ismert útvonalat bejárva, hogy majd ide érkezzenek meg az ünneplők. A felvonulókat a hintón ülve a gazda, a gazdasszony, s a szüreti bíró vezeti. Délelőtt 9 és 12 óra között a piactéren kézműves vásárt, játékos vetélkedőt és piacot tartanak. A szüreti felvonuláshoz tartozó bált később, október 22-én tartják meg.

Szabadbattyán, 9.45 órától: Szüreti felvonulás és Battyáni terményünnep. 9.45 óra: Gyülekezés a szüreti felvonulásra a focipályánál. 10 óra: Indulás. 10 órától: Battyáni terményünnep. Helyszín: Csíkvár téri park. 10 óra: Főzőverseny. 13 óra: A felvonulók érkezése a parkba. Ebéd, vendéglátás. 14 óra: Eredményhirdetések (főzőverseny, tortasütőverseny). Megnyitó. Táncház a Sólya zenekarral. 15 óra: Színpadi programok: Cifrakert Óvoda. Csíkvár Nyugdíjasklub. Pengetős citeraegyüttes. Így tedd rá! (népi játszósok). 15.30 óra: Varázsmuzsika – Bíró Kriszta interaktív gyermekműsora. 16 óra: Portéka Színpad (vásári komédia, gyermekműsor). 16.45 óra: Fehér Eszter nóta- és nosztalgiaműsora. 17.30 óra: Sihell Ferry. 18.30 óra: Lil G. 20 óra: Szüreti bál, a talpalávalót az Aroma együttes húzza. 12–18 óra: Kiegészítő ingyenes programok (népi játszótér, arcfestés, gokart, bungee trambulin).

Bodmér, 14 órától: Lecsófőző verseny a Templomkertben. 15 óra: A Tarnai Rock Band koncertje. 

Mór, 18 órától: Csapatsportok – streetball a Vértes utcai pályán. Nevezés a helyszínen. Ungvári Zsombor kosárlabda bemutatója. 

Pákozd, 10–16 óra: Honvédfesztivál az 1848. évi reményadó győzelem, a pákozd-pátka-sukorói csata tiszteletére. Csatatéri sokadalom a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. A huszár és a katonai hagyományőrzők, valamint a jelenkor katonáinak közreműködésével 174 év magyar hadtörténelme elevenedik meg. 16–18 óra: 1848-as huszártábor bemutatása (csatatér).

Sárbogárd, 20 órától: Koncertek a József Attila Művelődési Központban. 20 óra: Keleti Sor Rock Band. 22 óra: Control Five zenekar. 

Vásárban a legjobb toborozni
SÁRSZENTMIHÁLY Kirakodóvásárral, közösségi programokkal és színpadi bemutatókkal várnak mindenkit szeptember 24-én, aki kilátogat a mulatságok helyszínére. A kényelmet és szórakozást a buszmegállókhoz bekanyarodó kisvonat segíti, amely egyenesen a mulatságok kellős közepébe, a Liget utcába fuvaroz bárkit. Katonai toborzó pont és haditechnikai bemutató mellett, játékok és előadások színesítik a napot, koncertekkel és diszkóval a nap végén.

Szeptember 25. 

Székesfehérvár, 11 óra: Gesztenyemese. A Meseerdő Bábszínház bábelőadása az Igézőben.

Székesfehérvár, 17 órától: Kultúrházak éjjel-nappal. Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (Fürdő sor 3.). 19 óra: Őszi szonáta – a Prospero Színkör előadása.

Szeptember 27. 

Közéleti és Kulturális Szalon
SZÉKESFEHÉRVÁR A Krisztus Király Plébánia Közösségi Házában lesz a következő Közéleti és Kulturális Szalon 27-én, kedden, 18-kor (Zsolt u. 28.) Meghívott vendégek: Gróf Károlyi György és Angelica. Beszélgetőtárs: Bakonyi István.

Szeptember 28. 

Temetői séta Poklos Péterrel
SZÉKESFEHÉRVÁR A Városszépítő- és Védő Egyesület szeptember 28-án, szerdán 17-kor rendhagyó történelemórára várja az érdeklődőket a Hosszú-temetőben. Poklosi Péter tanár úr, az egyesület elnöke az ott nyugvó neves személyiségek síremlékeivel és a temető művészi értékű alkotásaival ismerteti meg a résztvevőket. Az érdeklődőknek a Palotai úti Hosszú-temető kápolnájánál lesz a találkozó a programra.

Szeptember 30. 

Kultfészek
GÁRDONY A Velencei-tavi Sportért és Kultúráért Egyesület második szezonját kezdi, melynek első őszi – szeptember 30-i – előadása szintén izgalmasnak ígérkezik: Almási Kitti klinikai szakpszichológus érkezik. Almási Kitti előadásának a címe „Bátran élni”. – Azért választottam ezt a címet, mert életem egyik legjobb olvasmánya volt annak idején a Bátran élni című kötet. Olyan időket élünk ráadásul most, amikor bátran kell élni, kockázatot kell vállalni – és azt gondolom, hogy sokszor érdemes is. A világunk változik, s ehhez ad, reményeim szerint segítséget majd ez az előadás. A mi egyesületünk életében is lényeges szempont az, hogy higgyünk önmagunkban és a Jóistenben - mondta Hornok Róbert.

„Az igazat mondd, ne csak a valódit” – Eperjes Károly estje
SZÉKESFHEÉRVÁR Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész pódiumestjére hívja a közönséget a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, melyen közreműködik Négyessy Katalin gordonkaművész. „Az igazat mondd, ne csak a valódit” című irodalmi összeállítást szeptember 30-án, pénteken 19 órakor a Fürdő sor 3. szám alatti épületben láthatják a nézők. 

OKTÓBER

Október 1.

Filmzenék és operettslágerek az Idősek Világnapján
SZÉKESFEHÉRVÁR Székesfehérvár önkormányzata hagyományosan zenés gálaműsorral köszönti a város szépkorú lakóit az Idősek Világnapja alkalmából. Idén október 1-jén, szombaton várják a közönséget az Alba Regia Sportcsarnokban, ahol a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar, valamint Váradi Eszter Sára és Keller János szórakoztatja majd a vendégeket. A program ingyenes. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ idén is színvonalas műsorral várja a közönséget szombaton 14 órára a már megszokott helyszínre, az Alba Regia Sportcsarnokba, ahol Cser-Palkovics András polgármester köszönti a megjelenteket. A műsor első felében a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar koncertjét hallhatja a szépkorú közönség. A fúvósok után a Vörösmarty Színház népszerű színészpárosa, Váradi Eszter Sára és Keller János lép színpadra, hogy a legnagyobb operettslágerekkel és táncdalokkal szórakoztassa a megjelent vendégeket.

Ki lesz a „Szőlőskertek királynője”?
SZÉKESFEHÉRVÁR Szüreti bált rendez a „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub október 1-jén, a Felsővárosi Közösségi Házban, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtal együttműködve. A zenés-táncos nosztalgia-délután 15 órakor kezdődik. A zenés-táncos nosztalgia-délután szombaton 15 órakor kezdődik a Havranek József utcai épületben, a bálban a közkedvelt Kovács Misi zenéjére mulathat majd a közönség. A hölgyek ez alkalommal is „megmérettetnek”, egyikük ugyanis elnyeri a „Szőlőskertek királynője” címet. Az 1000 forintos belépőjegyek megvásárolhatók a helyszínen, a Felsővárosi Közösségi Házban (Székesfehérvár, Havranek József utca 27.) a rendezvény napján 14 órától.

Szent Mihály-napi piknik Szárazréten
SZÉKESFEHÉRVÁR Október első szombatján ismét Szent Mihály-napi piknikre hívja a közönséget a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar. A belépés ingyenes. Délután két órától várják a családokat október elsején, elsőként a Felsővárosi Óvoda Szárazréti Tagóvodájának gyermekei adják elő verses, zenés műsorukat 14 órakor. A kicsiket sok játék várja majd, és kézműves foglalkozással is készülnek a szervezők. A színpadon este hatkor Kovács Áron műsorát hallhatja a közönség. A nap zárásaként Wolf Kati és Budapest Jazz Orchestra koncertjét élvezheti a hallgatóság.

Őszi kézműves családi délután
SZÉKESFEHÉRVÁR Kreatív délutánra hívja a családokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ október 1-jén Börgöndpusztára. Szombaton délután háromtól hat óráig várják a családokat a Tó Sörözőbe, ahol kézműves foglalkozások közül válogathatnak majd. Szakértő segítséggel próbálhatják ki a gyöngyfűzést, varrhatnak majd gyümölcsöket és terméseket, de akár fa kulcstartót is festhetnek – a helyszínen a Fehérvári Kézművesek Egyesületének tagjai szívesen adnak tanácsot, segítséget, hogy igazán örömteli és sikeres legyen a kreatív délután.

Állandó programok, kiállítások

Székesfehérvár: Kolonics Gábor-emlékkiállítás a Köfém Művelődési Házban. Dugattyú-emberek használt autó-motor alkatrészekből. A kiállítás megtekinthető visszavonásig hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, előre egyeztetett időpontban szombatonként is.

Székesfehérvár: Community – Building / Közösség – Építés. A top_OS csop_Ort kiállítása a városról, a helyről és az időről a Szent István Király Múzeum Csók István Képtárában. A csoport tagjai: Katja Pratschke és Hámos Gusztáv konceptuális fotó- és videóművészek (Berlin); Asztalos Zsolt képzőművész; Csizik Balázs képzőművész, egyetemi oktató; Szabó Kristóf (KristofLab) médiaművész; Kulcsár Géza kutató, művészeti író. Megtekinthető szeptember 25-éig.

Székesfehérvár, 19 óra: Jövőképp. Tesényi Dóra divattervező kiállítása a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban. Látogatható: október 14-éig.   

Székesfehérvár: Párizs levegőjét hozta – Czóbel Béla festőművész munkái. Helyszín: Szent István Király Múzeum, Városi Képtár – Deák Gyűjtemény. A kiállítás megtekinthető december 4-éig, keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között.

Székesfehérvár: ZeneFűvészet. Kiállítás Kopiás Gabriella botanikai illusztrációiból a Szent István Király Múzeum – Fekete Sas Patikamúzeumban. Látogatható: október 23-áig.

Lásd a természet ízeit - Gasztrofotó kiállítás
SZÉKESFEHÉRVÁR Megnyílt Vass András Lásd a természet ízeit! című gasztrofotó-kiállítása, amelyet október 21-ig lehet megnézni a ház nyitvatartási idejében, ingyenesen látogatható.

Sárbogárd: „Megy a gőzös…” – vándor vasúttörténeti kiállítás a művelődési központban. 125 éves a Börgönd–Sárbogárd-vasútvonal. Megtekinthető hétköznap 13 és 17 óra között vagy előzetes bejelentkezéssel.

Székesfehérvár, 10 óra: Balettcipő. Rideg Ferenc fotókiállítása a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében. Megtekinthető: szeptember 28-áig.

Székesfehérvár, 10 óra: Más-Kép4. Szabó Anna grafika kiállítása a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. Látogatható: szeptember 30-áig.

Székesfehérvár, 10 óra: Mindennapi élet a középkori Magyarországon. A Lendület Középkori Magyar Gazdaságtörténet Kutatócsoport tablókiállítása szeptember 30-áig látható a Vörösmarty Mihály Könyvtár zenei és számítógépes részlegén.

Székesfehérvár, 10 óra: Inspiratio (Biblia illusztrációk) – Balás Benedek kiállítása a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Korona Galériájában. Megtekinthető október 8-áig. 

Székesfehérvár, 10 óra: Fehérvár Szalon 2022 – 800 x 1050. Képző-, ipar- és fotóművészeti tárlat a Szent István Király Múzeumban (Országzászló tér 3.). A kiállítás megtekinthető október 23-áig. 

“Lépten-nyomon NOWA program”
Három székesfehérvári helyszínen tart díjmentes nordic walking foglalkozást a FEMSZISZ. A helyszín a kiindulási és gyülekezési pont, ahonnan az 1 órás gyaloglás indul
1. Öreghegyi Közösségi Ház 04.04-06.27. között HÉTFŐNKÉNT 17-től 18 óráig
2. István Király Általános Iskola 04.04-06.29. között SZERDÁNKÉNT 14-től 15 óráig
3. Tóvárosi Általános Iskola 04.04-06.27 között HÉTFŐNKÉNT 14-től 15 óráig

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában