program

2021.11.14. 17:00

Izgalmas mókázás az animáció világában

A fantáziát megmozgató, az animációs filmek világába kalauzoló programon vehetnek részt a családok november 20-án.

Bokros Judit

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) Animóka címmel rendez felnőtteknek és gyerekeknek szóló programot, amely az évek óta működő Animono Animációsfilm-készítő Műhely munkájára épül. A műhely korábban a megszűnt Fejér Megyei Művelődési Központban dolgozott, jelenleg pedig az SZKKK Fürdősori épületében folytatja a munkáját.

A november 20-án, szombaton 14.30-kor kezdődő ingyenes foglalkozáson közös animációsfilm-készítésre, drámajátékra lesz lehetőség, de a helyszínen mesekiállítás, kvíz, játék is várja az érdeklődőket. Az Animóka témája most a dzsungel: a gyerekek erről alkothatnak közös filmet. A fél 3-as kezdés után a történetet találják ki, 16 órától elkészítik a szereplőket és a hátteret, végül 17 órától leforgatják a kisfilmet Debreczeni Katalin képzőművésszel. A nap folyamán a Négyszögletű Kerek Erdő mesekiállítás is látható lesz.

Az eseményre védettségi igazolvánnyal lehet belépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!