Mezőfalván

2021.09.17. 15:00

Szüreti felvonulás és bál lesz

Az őszi események között a szüreti mulatságoknak nagy hagyományai vannak a falvakban. Mezőfalván is népszerű volt ez a program a korábbi években is, idősek és fiatalok egyaránt a ház elé kiállva várták a felvonulókat minden alkalommal. Bizonyára így lesz ez most is...

duol.hu

Szeptember 18-án, szombaton ismét népviseletbe öltözött éneklő, felvonuló, vidám társaságoktól lesznek hangosak Mezőfalva utcái. A népi hagyományokat felélesztő programban lovaskocsis menet kanyarog majd a község utcáiban, terein. Indulás a tájháztól a József nádor, Akácos, Velinszky, Bem, Rózsa, Kossuth, Kisfaludy, Rákóczi, Arany, Árpád, Damjanich, Szent István, Fehérvári, Petőfi, Ady, Mátyás utcákon át a Piac téri megállóig.

A menet a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán ér véget, ahol 19.30-tól szüreti bál veszi kezdetét. A műsorban fellép a rendezvény szervezője, a Mezőfalvi Néptáncegyüttes, a sztárvendégek: Mohácsi Brigitta és Csocsesz! Zenét a Turi zenekar szolgáltatja. Büfé a helyszínen.

Asztalfoglalás a művelődési házban, vagy a 25/506-832-es számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!