Frissen Fejérből

2021.05.26. 16:26

Rengeteg festett kaviccsal készül gyereknapra a Köves/s/ Fehérvár

feol.hu

Fotó: Pixabay.com

Dia, a Köves/s/ Fehérvár egyik alapító tagja az alábbi üzenettel szól gyerekekhez és szüleikhez egyaránt:

„Hamarosan itt a nagy nap, ami csak rólatok szól! Többedmagunkkal órási mennyiségű kőfestésbe kezdtünk, amiket vasárnap reggel 9 órától a város különböző pontjain megtalálhattok majd! Szüleitek segítségével megkereshetitek ezeket. Készítsetek róluk egy fotót és rejtsétek tovább, hogy minél több gyermeknek csaljon mosolyt az orcájára egy-egy kő! Viszont arra nagyon-nagyon megkérünk titeket, ha már egyet-kettőt megtaláltatok és elrejtettetek a nap során, a többit csak csodáljátok meg, legyen meg más társatoknak is az öröm! A helyszínek, ahol kereshetitek:

- Bregyó

- Sóstó

- Rózsaliget

- Zichy liget

- Petőfi park

- Központi park

- Koronás park

- Csónakázó-tó

- Palotavárosi tavak

- Belváros

- Sárpentelei erdő

- Haleszpark

- Millenium park

- Rácbánya

- Túrózsáki úti játszótér

- Kisfalud

- Bory-vár

- Börgönd

Kedves Szülők, Felnőttek!

Május 30-án elrejtünk a város különböző helyszínein óriási mennyiségű követ. Ez az esemény kifejezetten a gyerekeknek szól, ezért, ha olyan követ találtok, amin #gyereknap szerepel, kérjük, hagyjátok ott a gyerekeknek!

Ha van kedvetek gyereknapra köveket alkotni, a készítési szabályokat kérjük tartsátok be! Erről további információt az oldalunkon találhattok! Ti is vigyetek ki és rejtsétek el. Minél több kő van kint, annál több lesz a csillógó szemű, boldog gyermekekből.

És még egy kérésünk hadd legyen, hogy nekünk alkotóknak a szívét is átjárja a boldogság, fényképezzetek és posztoljatok! Ettől új erőre kapunk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!