Programajánló

2020.01.24. 07:45

Balett nyílt nap, börze lesz a tánc vonzásában Fehérváron

A nap kínálatában balett, hip-hop, néptánc, rock and roll, swing, társastánc és egyéb táncos mozgásformák bemutatója és kipróbálási lehetősége szerepel.

FMH, V. Varga József

A Székesfehérvári Balett Színház 10 órától tart nyílt napot a Művészetek Házában

Fotó: FMH-archív

A tánc vonzásában címet viselő „backstage” programsorozat táncos nappal és táncbörzével folytatódik január 25-én, szombaton 10 órától a Művészetek Házában. A tánc évezredek óta jelen levő emberi tevékenység, napjainkban azonban leginkább a hivatásszerűen tánccal foglalkozó táncosok mindennapjaiban van jelen. A résztvevők a táncosok munkájába pillanthatnak be, és egyúttal ki is próbálhatják a nekik tetsző mozgásformákat.

A Székesfehérvári Balett Színház 10 órától tart nyílt napot a Művészetek Házában
Fotó: FMH-archív

A Székesfehérvári Balett Színház 10 órakor kezdődő nyílt napját 12 órától táncbörze követi, fehérvári művészeti csoportok (Cristina Porres Gyermekbalett, Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület, Free Spirit TSE, Laguna KTSE, MegaDance Székesfehérvári Táncszínház Egyesület, Paraba Swing Club, Step and Style Stúdió, Szenior Örömtánc) bemutatkozásával. A 16 órakor kezdődő gyermekjátszó táncházat a nap moderátora, Kneifelné Laczkó Kriszta táncpedagógus vezényli, a talp­alávalót a Szedtevette zenekar húzza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!