izgalmas húsvétvárás

2019.04.10. 17:48

Húsvéti Tojáskereső Verseny várja a kicsiket a Zichy ligetben

Április 20-án, szombaton húsvéti tojáskereső versenyt rendez a KKE, melyre minden csemetét szívesen várnak!

Feol.hu

Idén is várnak minden 2-12 év közötti gyermeket és szüleiket az immáron 19. éve megszervezett Tojáskereső Versenyre, melyet április 20-án 15 órától rendeznek meg a Zichy Ligetben. A közös zenén és táncon kívül egy rövid üzenettel is készülnek, amelyben elmondják a húsvét igazi üzenetét és mondanivalóját.

A tojáskereső játék során több mint 5000 műanyag-tojásban elrejtett cukorkát kereshetnek meg a gyermekek a parkban. A verseny 5 különböző korosztályban (2-3, 4-5, 6-7, 8-9 és 10-12 évesek) fog zajlani, a játékszabályokat alább találják.

A VERSENY PROGRAMJA

14:00 – 15:00 | Regisztráció

15:00 – 16:10 | Színpadi műsor & tombola & tojáskereső verseny (a tojáskereső verseny kezdetét egy KÜRT fogja jelezni)

16:10 – 18:00 | SZUPERHŐSÖK Szülő-Gyerek játékok

TOJÁSKERESŐ VERSENY SZABÁLYAI

- Regisztráció: a tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a nevüket kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál. Online regisztrálni legkésőbb április 19. (péntek) 18 óráig lehet, utána már csak a helyszínen. http://kke.hu/regisztracio/

Játék indítása: A színpadi műsor után a gyerekek felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. A területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek tilos tojásokat szedni!

Cukorkák & Tojások: a műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben.

Kincs: minden korosztály területén egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

A rendezvény komolyabb eső esetén később lesz megtartva. Kérjük figyelje facebook eseményünket!

A Tojáskereső Verseny ingyenes, de adománygyűjtést fogunk rendezni. Ha szeretné támogatni a rendezvényt anyagilag akár csak pár száz forinttal is, lehetőség lesz erre. Köszönünk előre is bármilyen mértékű felajánlást!

Szervezők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!