új év, új élet

2019.01.17. 16:00

A Női Fortélyok Kamrájában az esztendő első előadója Vidó Judit

A Női Fortélyok Kamrája egy olyan most szerveződő női közösség, ahol a női léttel kapcsolatos problémák kerülnek „terítékre”.

FMH

Az új évre való tekintettel a Női Fortélyok Kamrájában az esztendő első előadója, Vidó Judit megmutatja, milyen szemszögből érdemes átgondolni az életet ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa az új évben a pozitív lehetőségeket és a számításait, illetve beszél majd arról is, hogy ezek a lehetőségek tetterővel párosulva hogyan írhatják át az egyének élethelyzetét, s vezethetnek egy boldogabb, elégedettebb, kiegyensúlyozottabb irányba.

A Bakony utca 2. szám alatt működő Fortélyok Kamrájába január 19-én, szombaton 16 órakor várnak minden hölgyet, akik szeretnének közvetlenül csacsogni, új ismerősöket találni, s egy vezetett imagináció mellett az új tudásukat személyiségükbe építeni, és ezzel megtenni az első lépést – írja közleményben az ÖKK.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!