óévbúcsúztatás

2018.12.28. 08:00

Városi szilveszter, szerencsehozó lencse Fehérváron

Búcsúztassuk az óévet koncertekkel, derűs vigassággal, tűzijátékkal, azután másnap jöhet az elmaradhatatlan lencsefőzelék!

V. Varga József

Hozzon ez új esztendő…

Fotó: FMH Archív

A megyeszékhely az idén is színes zenei kínálattal, szilveszteri finomságokkal, bolondos kellékekkel készül, és mindenkit invitál a Zichy színpad elé. A városi szilvesztert december 31-én 20 órától Dj Kátai nyitja, majd 21-től a J.A.M. Showband, 22 órától pedig a Metro-Police lép színpadra. Az Irigy Hónaljmirigy 23 óra 30-kor érkezik zenei fricskáival. Éjfélkor a Himnusz és a köszöntők után tűzijátékkal köszönti a város az új évet. Ezt követően ismét az Irigy Hónaljmirigy és a J.A.M Showband, valamint Dj Zsiráf szórakoztat.

Hozzon ez új esztendő…
Fotó: FMH Archív

Az új év első napján 14 órától az Alba Plaza előtti térre hívogatnak mindenkit: a hagyományokhoz híven ismét szerencsehozó lencsefőzeléket kínálnak. Székesfehérvár Önkormányzata, a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága és az Alba Plaza közös rendezvényén részt vesz Cser-Palkovics András polgármester, a város alpolgármesterei és önkormányzati képviselői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!