rendezvény

2018.08.04. 07:15

Kis Grófo is ellátogat a sárkeresztúri falunapi fesztiválra

Néhány héttel a Keresztúr nevű települések találkozóját követően újabb rendezvényre készül a község. A falunap augusztus 5-én a szegregációs projekt keretében valósul meg.

V. Varga József

A falunap, a búcsú, a sokszínű fesztivál, megőrizve a korábbi hagyományokat, és egyben teret adva a helyi tehetséggondozásnak színes, válogatott programot kínál. A rendezvényt jelenlétével és gyermekprogramjával a Máltai Szeretetszolgálat támogatja, és amint Csutiné Turi Ibolya polgármestertől megtudtuk, a szeretetszolgálat ettől az évtől Biztos kezdet névvel gyermekházat működtet Kereszt-

úron. A színpadi programok 16.30 órától kezdődnek a helyi Rajkó Tálentum, a Sukár Táncegyüttes, Csáforda Adrián és a három Huszti (Péter, József és Andrea) hegedűmuzsikájával. A Székesfehérvári Magyarnóta Klub énekeseit Huszti József kíséri, azután Oláh Roxána és a Dance the Life ének- és táncegyüttes következik. Este a Dimenzió zenekar koncertezik, majd 22 órától Kis Grófo mulattat, a bálban pedig a Keresztúri Fiúk húzzák a talpalávalót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!