szponzorált tartalom

2020.04.18. 00:01

Hihetetlen árakon, bomba akciókkal várunk a streetsport.hu online áruházunkban!

Regatta utcai és túraruházati, kemping termékeket gyártó világmárka teljes kínálata a <a href="https://streetsport.hu/">streetsport.hu</a> online áruházban.

Regatta és Dare2b márkák tavasz/nyár teljes kollekciója 40% kedvezménnyel.

Kifutó modellek és utolsó darabok outlet árakon, akár 70% kedvezménnyel, amíg a készlet tart!

Szeretnél a Regatta márkáról többet megtudni?

A Regatta és Dare2b angol cég több mint 80 éves tapasztalattal szakosodott a női, férfi, gyerek utcai és túraruházat, hátizsákok, bakancsok, és túracipők valamint kemping termékek gyártására, a folyamatos tervezés és fejlesztés tükröződik a termékek kiváló minőségében.

Technikai alapanyagokból készült termékei lefedik a teljes utcai és outdoor ruházat kínálatát. Női, férfi és gyerek modellek teljes választéka áll rendelkezésre a technikai ruházat, outdoor ruházat, szabadidős ruházat, kerékpáros ruházat, sí ruházat, futás és fitness, utcai ruházat, bakancs, túracipő, gumicsizma, szandál valamint sátrakat, hálózsákot, kemping termékeket és kemping kiegészítőket keresőknek.

A Regatta márka utcai és outdoor ruházata átöleli a klasszikus modellektől kezdve a legújabb technikai anyagból és technológiával készült funkcionális túraruházat kínálatát. Így minden korosztály minden időjárási lehetőségre megtalálja a legkényelmesebb és legpraktikusabb ruházati termékeit túraruházat webshopunkban.

A Regatta ruházat kínálatában az oversized méreteket is megtalálhatók. Női big size méretek 56-os női ruhaméretig, férfi big size méretek 60-as, illetve 5XL méretben is elérhetőek.

A Regatta specialista a vízálló, vízhatlan és vízlepergető technikai anyagból készült esőkabátok és kabátok gyártásában.

A Dare2b márka a sportban aktív fiatalos generáció igényeit kielégítve a legújabb fejlesztésű, színekben gazdag, vízálló, lélegző, strech, technikai alapanyagból készült síruházat, kerékpáros ruházat, futás és fitness, illetve bármely aktív mozgáshoz kínálja fiatalos, lendületes modelljeit.

A Regatta és Dare2b hivatalos magyarországi képviselőjeként, weboldalunkon megtalálható a két márka teljes angliai raktárkészlete akciós árakon.

A Regatta termékek megtalálhatóak a magyarországi Tesco ruházati kínálatában is.

Természetesen minden esetben méretcserét és/vagy visszavásárlási garanciát biztosítunk.

Ne maradj le akcióinkról! Nézz körbe www.streetsport.hu webáruházunkban és rendelj kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan több száz akciós termék közül online.

 

Kérdésed van?

Várjuk a hívásodat a +36-70/9314-810 számon:

Hétfő-csütörtök: 10:00 – 15:00-ig

Péntek: 10:00 – 14:00-ig.

Szombat-vasárnap: ügyfélszolgálatunk szünetel

(az időpontok nem vonatkoznak az iroda nyitvatartására)

Webáruházunk továbbra is üzemel, de sajnos a kialakult helyzetre való tekintettel irodánk március 17-től bizonytalan ideig zárva tart.

A megértést köszönjük!

E-malit is írhatsz ide: [email protected] és pár órán belül válaszolunk neked.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában