Szponzorált tartalom!

2024.03.07. 00:00

Felújított csodás ékszerdoboz

Ha éppen keresi azt a családi házat, ahol csöndben és nyugalomban élhet és nem kell foglalkoznia a felújítással, akkor ne szalassza el ezt az ajánlatot!

A Balaton és Budapest között, az M7-e autópályától 9 kilométerre, Csőszön ami egy csendes, bájos és biztonságos település, aszfaltos utcájában eladó ez a frissen és igényesen felújított, szép állapotú, vegyes falazatú, kedvező atmoszférájú, 3 szobás családi ház, 2808 négyzetméteres telken. Még festenie sem szükséges, hiszen alig száradt meg a festés. 

A házban csak kiváló állapotú vályogfalak maradtak eredetiek. A felújítás során cserélve lett a tető, a villany, vízvezetékek, valamint megújult a fürdőszoba és a külön wc is. A szobákba laminált padló, míg a közös terekbe minőségi padlólap került lerakásra. A bejárati ajtó és az ablakok is cserélve lettek hőszigetelt típusokra. 

 

A méretre készült, mosogatógépet, indukciós tűzhelyt, sütőt, mikrót, elszívót tartalmazó beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát. 

A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva, de a kiváló minőségű nyílászáróknak, a külső és a padlástéri szigetelésnek köszönhetően minimális a fűtésköltség. 

 

Parkolás az utcán, az udvaron vagy a ház mögé épített új, könnyűszerkezetes, 2 állásos garázsban is lehetséges. A 3x25 amperes elektromos betáplálás lehetővé teszi akár elektromos autók töltését is. A ház a legmodernebb biztonsági és kamera rendszerrel van felszerelve. 

A faluközpont pár perces sétára van. Ott található minden szükséges közintézmény, boltok, orvos, óvoda és a távolsági buszmegálló is. Kisbolt a házzal szemben található. 

 

A nagy füvesített és virágos kert bekerített. A kerítésen kívüli terület akar gazdálkodásra is lehetőséget nyújt. Jelenleg a telek körülbelül kétharmadát egy helyi gazdálkodó műveli, így annak is jó választás ez a ház, aki nem szeretne nagy telket. 

Balaton és Székesfehérvár rövid autóútra van, de Budapest sem nagy távolság. 

 

Aki megnézi, az biztosan beleszeret! Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! 

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában