Hirdetés

2023.05.08. 14:35

Tokkal vagy tok nélkül élet a mobilos élet?

Vajon az okostelefon úgy jó, ahogy van, vagy azért előnyös, ha egy stramm tok is hozzájárul a teljességhez? Nem nehéz kitalálni, hogy utóbbi a helyes megfejtés. Hogy miért? Azonnal kifejtjük!

PR-cikk

Forrás: Freepik

A tok választható, és érdemes is választani!

Természetesen egyetlen telefontok sem tartozik a kötelező felszerelések közé. Pusztán javasolható az alkalmazásuk, hiszen megannyi előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Miért is ne lehetne élni velük nap, mint nap? De nézzük meg kicsit közelebbről, hogy melyek ezek!

Először is az tény, hogy még a legegyszerűbb hátlap tok is nyújt egyfajta plusz védelmet a telefon számára. Pedig ez tényleg csak a belépő szint. Az ütésálló variációkkal nincsen senki, aki szívesen kötözködne, mert hogy jóformán kikezdhetetlenek. Pontosan arra teremtettek, hogy bírják a gyűrődést, a strapálást, akár még a komolyabb igénybevételt is. Nyilván nem biztatunk senkit arra, hogy dobálja ki az ablakból kedvenc mobilját, ha már rajta van a zúzhatatlan tok, ugyanakkor azt azért jó tudni, hogy a gyártók komoly teszteknek vetik alá a modelleket. S itt nem csupán a portűrés, vagy a vízállóság mértéke a kérdés, hanem az, hogy mennyire ellenállóak a mechanikai, fizikai behatásokkal szemben. Kizárólag azok a verziók juthatnak tovább, vagyis ki a piacra, amik megfelelnek még a legszigorúbb követelményeknek is. Úgyhogy ezen fajták esetében az ígéret nem egy légből kapott jól hangzó marketingszöveg, hanem a kézzel fogható, megtapasztalható valóság. De nem feltétlenül kell ezt a szélsőséget preferálni, mert a kevésbé specifikus, ám megerősített variációk is kellő biztonságot nyújtanak a mindennapi kihívásokkal szemben.

Aztán másrészt ki tagadhatná, hogy egy trendi mintás szilikontok, vagy mondjuk egy elegáns bőr flip tok utánozhatatlan, már ami a megjelenést, kisugárzást illeti? S míg telefont aligha cserélget szívesen az ember túl gyakran, addig a tokok hetente is könnyedén váltogathatók. Csak hogy egyetlen kellem se tűnjön unalmasnak, megszokottnak.

Mi a telefontok legfontosabb tulajdonsága?

Az, hogy pontosan milyen típusú mobillal kompatibilis. Sokan hajlamosak megfeledkezni erről az alapvető, már-már bagatell kitételről, pedig ha itt nincsen minden rendben, az konkrétan a beszerzés sikertelenségével egyenlő. Nem elegendő azt tudni, hogy a telefon Samsung, Xiaomi, Honor vagy iPhone, a konkrét szériaszám is lényeges. Hiszen végignézve az egyes gyártók termékpalettáját, jól látható, hogy a különböző sorozatok nagyban eltérnek egymástól például méretben. De ha az adatok stimmelnek, akkor a siker borítékolható.

Végül azért azt is jó ötlet szemügyre venni, hogy melyik az a szín, minta vagy anyag, ami személyesen befutó. Van, aki ragaszkodik a bőrhöz, azon belül pedig a fekete vagy barna árnyalathoz, megint más rajong a mintás szilikon variációkért, amik vidám színekben pompáznak. És akkor még az extra keménységű műanyagot, vagy ritkaságnak számító fémet nem is említettük az alapanyagok közül, úgyhogy a választék hatalmas, a színpaletta a szivárvány varázslatosságát idézi, tehát nem marad más, mint a válogatás!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában