Hirdetés

2023.04.12. 07:32

Telefonszerviz nyílt Sárosdon

Sárosdon új telefonszerviz nyitotta meg kapuit, amelynek neve YouPhone. A YouPhone azon kevés szerviz egyike, amely a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal felszerelve várja ügyfeleit.

PR-cikk

A vállalkozás főként iPhone-okra szakosodott, de természetesen Android rendszerű készülékeket is vállalnak.

A YouPhone-nál a minőség elsődleges szempont, erre különösen nagy hangsúly van fektetve.

Az ügyfelek elégedettsége a cél, így a vállalkozás minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a szolgáltatásokkal.

 

A YouPhone-nál az árak is versenyképesek. A szerviz igyekszik elérhető árakat kínálni, hogy az ügyfelek gond nélkül továbbra is tudják élvezni szeretett készülékeik használatát, ugyanis Hamburger Nikander, a vállalkozó több éves szakmai tapasztalatából kifolyólag úgy véli, hogy aligha van olyan hiba amit ne lehetne orvosolni. Egyszerre több (3+) készülék javíttatása esetén kedvezményt tudnak biztosítani.

Személyesen 2433 Sárosd, Rákóczi utca 38. címen lehet megtalálni, de természetesen távol esőknek GLS futárszolgálat is rendelkezésre áll. Minden elvégzett javításra 6 hónap garancia vonatkozik, és számla kerül kiállításra.

Örömmel és szakértelemmel várnak minden meglévő és jövendőbeli ügyfelet.

YouPhone Mobiltelefon Szerviz Sárosd - +36703068353 [email protected]

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában