Szponzorált tartalom

2022.12.13. 14:34

2022/2023 trendjei – női kézitáskák télre

Van-e vajon különbség a nyári és a téli kézitáskák között? Az attól függ, hogy honnan nézzük. Az univerzális darabok minden évszakhoz tökéletesek, azonban akadnak olyan típusok, amik télre sokkal praktikusabbak lehetnek. Gyakran az ilyen télre való táska női, de férfi kivitelben is megtalálható. Nézzük, melyek azok!

Fotó: ccc.eu/hu

Zárt, nagyméretű táskák
A különféle jól zárható nagyméretű táskák igazán jól jönnek a hideg téli szezonban. Ráadásul az idei trendek egyébként is előtérbe hozták a kifejezetten oversize méretű táskákat is. Idén télen ez még nyilvánvalóbbá vált, hiszen ezek a táskák nem csak jól néznek ki, de igazán praktikusak is egyben. Belefér egy plusz pulóver, miközben egy kisebb bevásárlást is letudhatunk velük. Ezen kívül a jól zárható táskák ellenállnak a csapadéknak, vagyis kiválóak téli táskáknak.
Plüss táskák 
Egyértelmű, hogy a plüss vagy prémes anyag melegséget és puhaságot áraszt. Télen pedig pontosan erre van szükségünk. Mennyivel másabb a hideg, zord időben egy puha és selymes táskát szorongatni, mint egy rideg bőrt. A plüss táskáknak pedig pont ez a lényegük. Szinte már a lelkünk is sokkal jobban érzi magát, ha egy ilyen puha és meleg táskával veszünk el a hétköznapok intéznivalóiban. Nem csak a hangulatunk lesz jobb, de még a dolgainkat is melegebben tarthatjuk benne, hiszen a plüss táskák jobban szigetelnek a kültakarójuk miatt. Ha szeretnénk ilyen táskát, akkor a Jenny Fairy kínálatát még véletlenül se hagyjuk ki! A márka egész kollekciót hozott le idén plüsstáskákból, amelyek elképesztő bájosak és nagyon vagányan mutatnak. A CCC webáruházában pedig közvetlen meg is vásárolhatjuk őket, ahogyan egyébként még ezerféle más trendi táskatípust.
Univerzális válltáskák a rohanós mindennapokra
Ezek között találhatóak azok a típusúak, amelyek laptoptartó funkcióval is rendelkeznek. Az ilyen táska női és férfi kivitelben is kapható, ami azért lehet igazán érdekes, mert manapság a párok összeöltözése is igen trendinek számít. Ebből a szempontból pedig ha valóban ez a cél, akkor érdemes egy olyan válltáskát találni, amelynek hasonló modellje megtalálható a férfi szekcióban is. Többnyire az ilyen modellek lesznek azok, amelyek között még így is jócskán akadnak színesek és érdekesek.
Steppelt táskák
A steppelt táskák már tavaly is nagy népszerűségnek örvendtek. Télen azonban igazán menő lesz egy ilyen modellt választani. A steppelt anyag a plüsshöz és a szőrméhez hasonlóan melegséget áraszt, ezért sokkal könnyebben vészelhetjük át velük a hideg, szürke téli időszakot is. Ebből a modellből nem csak a matt anyagúak, de a fémes táskák is nagyon jól mutatnak télen. Az ezüst például kifejezetten ünnepi hangulatba hoz, főleg ha valamilyen piros színt tartalmazó szettel kombináljuk. Ebben a színben pont az a jó, hogy a karácsonyt és a szilvesztert is egyszerre juttathatja az eszünkbe, ráadásul kifejezetten elegáns steppelt ezüst táskák is kaphatóak, amelyeket akármelyik szilveszteri partira magunkkal vihetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában