Szponzorált tartalom

2022.11.30. 14:21

5+1 elemes bútorcsalád modern stílusban – igényes lakberendezés minőségi bútorokkal

Harmonikus és kellemes otthon, ahová jó hazamenni és ahol jó „otthon lenni” – hát nem ez az, amire mindannyian vágyunk? A modern elemes bútorok segítségével csodaszép, otthonos enteriőröket alakíthatunk ki. Letisztult vonalak, csillogó felületek, fénylő vitrinek, LED-es hangulatvilágítás, exkluzív és elegáns hangulat jellemzi ezeket a kollekciókat. Nézzük csak meg közelebbről!

Forrás: Fa Centrum

1. Bling nappali bútor kollekció 

Igényes nappali bútorok kiváló minőségben, ezt nyújtja a Bling nappalibútor. Kétféle természetes hatású – egy sötét és egy világos – színösszeállításban is rendelhető. Diszkrét fogantyúkkal készül, az üveglapok pedig választhatóak exkluzív fehér vagy kékfényű LED-es megvilágítással is. Többféle szekrénysort, falra szerelhető nappali bútort összeállíthatunk az elemekből.

Forrás: Fa Centrum

2. Flames bútor kollekció

Csillogó hófehér színben kapható bútorok, melyekkel igény szerint rendezhetjük be a nappalit, hálószobát vagy akár az előszobát is. A Flames bútorcsalád üveges elemeit szintén energiatakarékos LED-es hangulatvilágítás teszi teljessé. Széles elemválaszték: közel 25 féle bútorelemmel rendelkezik a Flames kollekció, ezeket tetszőlegesen tudjuk kombinálni a helyiségek berendezéséhez.

Forrás: Fa Centrum 

3. Torin nappali bútor kollekció

 Természetes hatású elemes bútorcsalád a Torin, mely a valódi fabútorokra hajaz. Ami mégis modernné és egyben különlegessé teszi, az nem más, mint a LED-es fénycsík, mely a tetőlapok alatt került elhelyezésre. Az egyenes fém foganytúk is nagyszerűen harmonizálnak ezzel a stílussal.

Forrás: Fa Centrum

4. Gent bútor kollekció

Ismét egy olyan kollekció, amely a rusztikus stílust és színvilágot vegyíti látványosan a modern lakberendezési trendekkel. A Gent bútorcsalád széles elemválasztéka nappali, előszoba, hálószoba, de akár étkező berendezését is lehetővé teszi, megbízható minőségben!

Forrás: Fa Centrum

5. Holten bútor kollekció 

Újra egy világos, extra magasfényű fehér összeállítás – a Holten bútorcsalád elemeivel nappalit, hálószobát, sőt akár étkezőt is berendezhetünk.

A csillogó, tisztaságot és egyszerűséget árasztó hófehér szín itt nem önmagában áll, hanem természetes tölgy színű tetőlapokkal egészítette ki a tervező. Így garantált a modern, mégis könnyed és otthonos szobabelső.

Forrás: Fa Centrum

+1: Namek elemes ifjúsági szobabútor

A gyerekszoba se maradjon ki! A Namek bútorcsalád kifejezetten nagyobb gyerekek és kamaszok számára lett kifejlesztve. Divatos stílus, praktikus kialaítású elemválaszték – fiús vagy lányos környezetben is pompásan mutat!

Forrás: Fa Centrum

A bútorcsalád elemei között találunk pl. többféle jól pakolható szekrényt és komódot, sarokszekrényt, íróasztalt, egyszemélyes ágyat de emeletes ágyat is.

Mindegyik bútorcsalád megrendelhető Veszprémben, a Fa-Centrum bútor és lakberendezési áruházban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában