hirdetés

2021.11.04. 16:25

Szerezzünk be a vezeték nélküli fülhallgatót online!

A vezeték nélküli fülhallgató vásárlására legalább egyszer az életben már sor került. Ez egy alapvető eszköz, amelyre mindannyiunknak szüksége van a zsebünkben, általában ahhoz, hogy meghallgassuk kedvenc zeneszámainkat okostelefonon. Jelenleg a zenehallgatás sokkal jobban hozzáférhető, mint eddig bármikor, gyakorlatilag korlátlan streaming segítségével a legalacsonyabb költségek mellett, köszönhetően a Spotify, az Apple Music, a YouTube vagy a Deezer alkalmazásoknak. A legtöbb telefonszolgáltató adat csomagja tartalmazza a fentieket.

Hogyan válasszunk vezeték nélküli fülhallgatót?

 

Az okostelefontól vagy a preferált streaming szolgáltatástól függetlenül továbbra is olyan vezeték nélküli fülhallgatót kell választani, amely tökéletes az életmódunkhoz és zenei preferenciánkhoz. Például a Leonovo modelljeit már 11 ezer forinttól a Huawei FreeBuds-ot pedig 23 ezer forinttól szerezhetjük be az online áruházakban. Igazából azt a kérdést kell feltennünk, hogy mire szeretnénk igénybe venni a terméket.

 

A fentieken túlmenően felmerülhet az is, hogy válasszunk a vezetékes vagy vezeték nélküli eszközök között. Ez logikus kiindulópontnak tűnik, de nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. A vezeték nélküli fülhallgatók, mint például az AirPods, az elmúlt években világszerte a legkeresettebbek lettek. Egy biztos az ilyen termékeknél nincs bajlódás a vezetékkel, nem akadozik emiatt a hang és a vezeték sem tekeredik össze. Természetesen, aki megszokta, hogy vezetékest használ, az továbbra sem fog Bluetooth headset-et venni.

 

A vezeték nélküli tok hatékonysága

 

Őszintén hisszük, hogy ma nincs nagyobb kényelem, mint egy teljesen vezeték nélküli fülhallgató, amely zökkenőmentesen működik a kütyükkel. Ezek már hosszú évek óta megfelelnek az időtálló Bluetooth vezeték nélküli szabványnak, hogy párosítsák az okostelefonokat, táblagépeket, okos TV-ket, laptopokat és a számtalan okos terméket. Amikor az Apple úgy döntött, hogy kivonja a forgalomból a 3,5 mm-es jack csatlakozót az iPhone 7-ről, a többi gyártó gyorsan követte a példát, és örökre megváltoztatta a fülhallgató kérdést, ezzel a lépéssel a vezeték nélküli fülhallgató népszerűsége robbanásszerűen megnőtt.

Néhány évvel később az Apple az AirPods piacra dobásával bevezette a teljesen vezeték nélküli élményt, és megszületett egy új termékkategória, a vezeték nélküli fülhallgató; vagy másnéven a szuperkompakt fülhallgató, amely parányi, ha használjuk, ezért nehéz látni valakit, hogy épp zenét hallgat, alig néhány méter távolságból. Ez tisztára olyan, mintha egy kémfilmben lennénk.

Fotó: pixabay

Kompakt méret, több funkcióval

 

A vezeték nélküli fülhallgató még okosabbá vált, mint anno. Mostantól számos intelligens funkcióval büszkélkedhetnek, például beépített hangsegédekkel, vezeték nélküli gyors töltéssel, amely órákon át biztosítja az akkumulátor élettartamát útközben, természetesen az aktív zajszűrés szintén igen lényeges jellemző, hogy nyugalmat és csendet eredményezzen zajos környezetben és ezáltal megvédje a fület a halláskárosodástól.

 

Kössünk kompromisszumot a vezeték nélküli fülhallgató vásárlásakor

 

A tökéletes hangra való törekvés olyan utat vezet be, ahol a vezetékes termék a legtöbb esetben lényegesen jobban szól, mint a vezeték nélküli társa. A kényelem azonban a hang felett előnyben részesíthető, ha fülhallgatót kell viselni edzéshez, túrázáshoz, a hosszú repülőút alatt vagy a hétköznapi tömegközlekedéshez.

A fülhallgató egyszerre kínálja a vezeték nélküli kényelmet és a hihetetlen élethű hangzást. A legtöbb gyártó jelenleg azon dolgozik, hogy a vezeték nélküli fülhallgató páratlan élményt nyújtson miközben óvja a fülünket. Ugyanakkor érdemes odafigyelni, hogy a készülék legyen feltöltve mert ennek hiányában sajnos nem tudjuk használni úgy, mint a vezetékest, ami ugye enélkül is működőképes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában