szponzorált tartalom

2021.04.14. 10:24

6 tipp, hogyan teheted komfortosabbá az otthoni munkát

A koronavírus-járvány téged is otthoni munkára kényszerített? Megfelelően felszerelt dolgozószobában vagy dolgozósarokban sokkal hatékonyabb lehetsz, mint goldolnád. Mi több, a nyakad, vállad és hátad is nagyon hálásak lesznek érte.

Egy jól felszerelt irodában nélkülözhetetlen:

  • a számítógépasztal
  • forgószék
  • ha kevés a természetes fény, akkor asztali lámpa
  • ha dokumentumokkal is dolgozol, akkor kosár és rendszerező
  • különféle tartók a kiegészítőknek
  • törölhető tábla vagy üzenőtábla
  • szobanövény vagy diffúzor
  • A BIANO segítségével nagyon gyorsan és egyszerűen berendezheted a dolgozószobádat. Próbáld ki a Visual Search funkciót. A biano.hu oldalán kattints a jobb felső sarokban a kis kamera ikonra és töltsd fel a keresett bútor vagy dekoráció képét. A mesterséges intelligencia több mint száz különböző webáruházban kikeresi ugyanazokat vagy a hasonló termékeket.

    A keresési eredményeket szűrőkkel finomíthatod, például szín, anyag, méret vagy akár stílus szerint és sorba rendezheted őket ár, szállítási idő vagy akció alapján.

    6 praktikus számítógépasztal, mely komfortosabbá teszi a munkát

    Nézzük meg, milyen típusú íróasztalok állnak a rendelkezésünkre.

    1.Állítható magasságú asztal

    Az állítható magasságú számítógépasztal ideális azok számára, akik szeretnek állva dolgozni. Ezek az asztalok többféle színben és dekorban kaphatók, tehát a nappali hangulatát sem törik meg. A magasságuk általában 70-120 cm között állítható.

    2.Állítható magasságú sarokasztal

    Ez a típus, mivel nagyobb munkafelülettel rendelkezik, azok számára javasolt, akiknek több holmira van szükségük a munkához.

    3.Állítható magasságú asztal dönthető asztallappal

    A dönthető rajzasztal minden tervező és kreatív lélek álma. Ez a konkrét darab rengeteg ügyes megoldással segíti a munkát és biztosítja, hogy minden szükséges eszközöd mindig kéznél lesz.

    4.Számítógépasztal szekrénnyel

    Ezek a profi számítógépasztalok maximális komfortot kínálnak a munkához. Azon kívül, hogy állítható a magasságuk, elegendő helyet biztosítanak a munkához szükséges eszközöknek.

    5.Tömör fa íróasztal

    A tömör fa számítógépasztalok minőségi fából készülnek, mint például a rózsafa vagy mangófa. Rendkívül stabilak és tartósak. Köztudott, hogy az egzotikus fák sokkal keményebbek, mint például a tölgy, tehát egy ilyen asztal életed végéig hű társad marad.

    6.Stílusos asztal minden helyiségbe

    Egyszerű és minimalista, így is jellemezhetők az idei trendnek megfelelő asztalok. A MDF asztallap általában fém lábszerkezettel van kiegészítve, így garantált a stabilitás.

    Ha szereted a minimalista stílust a belső térben, akkor az egész nappalit vagy dolgozószobát ebben a stílusban rendezheted be.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában