SZPONZORÁLT TARTALOM

2020.12.07. 15:51

Nem kell aggódni a pontszámítás miatt, a felsőoktatási szakképzésekre biztos a bejutás!

Az általános felvételi időszakhoz közeledve szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a döntés meghozásához.

Ha bennetek is kétely merült fel az érettségivel kapcsolatban vagy esetleg nincs nyelvvizsgátok/emelt szintű érettségitek, akkor mi tudunk egy megoldást. Jelentkezzetek valamelyik Felsőoktatási Szakképzésre, melynél 240 pont elég a bekerüléshez.

Ha a műszaki terület érdekel, akkor feltétlen nézd meg a Dunaújvárosi Egyetem műszaki FOSZK képzését!

Ezen képzés során olyan tárgyak segítségével bővítheted tudásod, mint a mechanika, a hő- és áramlástan vagy a géptan. A sikeres elvégzés után pedig elhelyezkedhetsz energetikusként, gépésztechnikusként vagy akár műszaki koordinátorként is!

A képzések során az egyetemi szolgáltatások ugyanúgy járnak, mint az alapképzések esetén. A hallgatók a szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak és a kimenetelhez nem szükséges nyelvvizsga sem. Fontos azonban tudni, hogy az elvégzése után alapképzésre való jelentkezés esetén a tárgyak beszámításra kerülnek.

+1 indok! Tudtad, hogy a Dunaújvárosi Egyetemen végzett műszakisok fizetése a legmagasabb országosan? A teljes cikket itt olvashatod el!

Sikereinkhez hozzájárul az is, hogy olyan kiemelt támogató partnerünk van, mint az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., mely cégnél végzett gépészmérnökeink, anyagmérnökeink nem pályakezdő állásokat tudnak betölteni.

Látogass el nyílt napunkra online december 19-én 10 órakor az Egyetem Facebook oldalán, és kezd meg biztos karriered!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában