szponzorált tartalom

2019.05.02. 01:00

Egyre népszerűbbek a kínai okostelefonok Magyarországon

<b>Elromlott, tönkre ment régi okostelefonunk? Szeretnénk egy megbízható, mégis jó áron fekvő készüléket, mely nem fog néhány hónap múlva meghibásodni? Ha új okostelefon vásárlása előtt állunk, lehetséges, hogy elveszettnek érezzük magunkat a hatalmas kínálat miatt.</b>

A mobiltelefon árai nagyon változók, ez a legtöbbször nem is a telefon tudásától, inkább a márkáját fizetjük meg. Egy kínai okostelefonokra specializálódott szakszerviz azonban egy olyan felmérést végzett el, melyből egyértelműen kiderül: A kínai okostelefonok kezdik átvenni az uralmat Magyarország területén is!

A legnagyobb kínai márkák hazánkban

Míg korábban sokan lehet, hogy ódzkodtak a kínai mobiltelefonok minőségétől, ma már egyre több fiatalnál láthatunk ilyen készülékeket. Különböző tesztek és felmérések alátámasszák azt, hogy az alacsonyabb árfekvés egyáltalán nem egyenlő a rosszabb minőséggel. A kínai készülékek semmivel sem tudnak kevesebbet, és semmivel sem rosszabbak, mint a magasabb áron található készülékek.

A legnagyobb kínai márkák már hazánkba is beszivárogtak, így sorra szembe találkozhatunk az utcán a Xiaomi, Elephone, Doogee, OnePlus és a Lenovo készülékekkel. A lista természetesen nem teljes, ám ezek azok a márkák, melyeket a legtöbben vásárolják meg ma hazánkban. Ha nem szeretnénk sokat költeni telefonunkra, érdemes lehet utána néznünk, a Redmi márkának is, melyet manapság már 40-60 ezer forintos áron megkaphatjuk.

A Redmi elsősorban a költséghatékony gyártásra helyezi a hangsúlyt, ennek köszönhetően a cég célja egyértelműen az, hogy pénztárcabarát, mégis kiváló tudással rendelkezőkészülékeket gyártson. A Redmi7 éppen ebből az oknál fogva lett egy jól felszerelt, stílusos kinézetű, mégis rendkívül jó áron kapható telefon.

Emellett a Xiaomi Mi Play okostelefon is 60 ezer forint körüli áron található meg, mely 5.84 colos Full HD+ kijelzővel és igen kellemes formatervvel rendelkezik. A Doogee Y8 készülék pedig még ennél is kedvezőbb áron, 20-25 ezer forint környékén található, melynek tudása tökéletesen megfelelhet egy alapszintű felhasználásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában