Otthon

2014.12.22. 18:05

Ünnepi terítékötletek

A Fehérvári Kézművesek Egyesületének tagjai az adventi időszakban mindig előrukkolnak valamivel.

Gábor Gina

Ezúttal a Szent István Művelődési Házban – a szépséges betlehemeket felvonultató kiállítótér szomszédságában – gyönyörködhetünk a karácsonyi készülődéshez ötletet adó munkáikban. Az ünnepi terítéshez is inspirációt meríthetünk a tárlaton.

Kovács Judit étkészlete, Gulyás Antalné terítője, Pongrácz Zoltán gyertyatartója és Gelencsér Juli csuhédíszei (Fotók: Molnár Artúr)

Fotóinkon két összeállítást mutatunk be. A fazekas Kovács Judit egyszerű, vidám étkészlete nagyszerűen mutat Gulyás Antalné elegáns, szövött terítőjén, a látványt Pongrácz Zoltán fából készült gyertyatartója egészíti ki, amely a szent családot, a három királyokat, az angyalt és a pásztorokat jeleníti meg, Gelencsér Julianna csuhéangyalai is az asztal díszeivé váltak.

Szenczi Jánosné terítője és Csuporné Angal Zsuzsa készlete (Fotók: Molnár Artúr)

A másik összeállításban harmonikusan illeszkedik egymáshoz Szenczi Jánosné szép terítője és Csuporné Angyal Zsuzsa zöld, karácsonyi étkészlete, a gyertyatartóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!