Otthon

2015.06.08. 16:51

Keressük a megye legszebb kertjét!

Székesfehérvár – A korábbi évekhez hasonlóan az idén is keressük a megye legszebb kertjét. Várjuk a fotókat olvasóinktól, hogy aztán a legszebb „birtokokat” bemutassuk a lapban!

Az elmúlt években kiderült, hogy egyfelől olvasóink szeretnek vetélkedni, másfelől pedig sokan közülük nagy lelkesedéssel gondozzák kertjüket. Ráadásul a maguk kialakította kis birtokot szívesen mutatják be lapunkon keresztül másoknak is. Az is világossá vált: a tapasztalt kertművelőktől „titkokat" is elleshetünk egy-egy növény gondozásával, szaporításával kapcsolatban.

A Fejér Megyei Hírlap ismét keresi az év legszebb kertjét. Pályázni most is a szokásos módokon – levélben és drótpostán is – lehet, június 22-ig. Levélcím: 8000. Székesfehérvár, Ady Endre u. 15. Drótposta: [email protected]

A hobbikertészek szívesen osztják meg velünk tapasztalataikat. Fotó:Garden Design.com

Kérjük, küldjenek a kertjükről 3-4 fotót, pontosan írják meg elérhetőségüket: nevüket, címüket, telefonszámukat. Ha e-mailt küldenek, a fotók mérete ne legyen egy megabyte-nál nagyobb!

A legszebb kerteket hétről hétre bemutatjuk, azután idén is olvasóink szavazatai alapján dől el, hogy ki nyeri majd el a Fejér Megyei Hírlap legszebb kertje 2015 címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!