Többféle

2022.06.16. 18:30

Már közel sem a luxus szimbóluma a medence

Hivatalosan is berobbant a nyár, így aki még nem szerezte be, vagy nem állította fel kerti medencéjét, annak innen üzenjük: az idő elérkezett!

Kecskés Zoltán

Egy saját medence egész nyáron kellemes felfrissülést és tartalmas időtöltést kínál a nyári kánikula idején

Forrás: Knap Zoltán / Bors

A piacon manapság már rengeteg féle-fajta medence található, amely minden igényt és pénztárcát képes kielégíteni.

Egy saját medence egész nyáron kellemes felfrissülést és tartalmas időtöltést kínál a nyári kánikula idején. A kertünk, udvarunk adottságaitól és pénzügyi lehetőségünktől függően igen széles a választék a piacon. Bár vannak olyan szerencsések, akik épített medencével rendelkeznek, de az emberek nagy része a felszíni medencékre szavaz, hiszen olcsóbbak, könnyen felállíthatóak, és nincs nagy helyigényük, ráadásul a fürdési élmény ugyanaz, miközben a fenntartási költségek alapvetően sokkal alacsonyabbak.

Vannak az úgynevezett fémlemez szerkezetű és felfújható peremű medencék. Az utóbbi például nem véletlenül tartozik a legnépszerűbbek közé, hiszen a kisebb kerttel rendelkezők számára is kimondottan ideális lehet, ráadásul a medence karbantartása és szétszerelése gyerekjáték. Mindkét típust bárhol felállíthatjuk, ahol fel tudjuk tölteni vízzel és áramellátást tudunk biztosítani a vízforgatónak, de kerüljük a fák alatti területeket, mivel akkor a víz állandóan tele lesz falevéllel és rovarokkal, ami bosszantó lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!