Asztrológiai tippek

2020.03.01. 10:00

Ilyen az álomotthonunk a csillagjegyünk szerint

Az asztrológia általában nagyon megosztja az embereket. Valaki szentül hisz benne, mások hallani sem akarnak róla és persze olyanok is akadnak akik néha elolvassák a horoszkópjukat, de nem igazán veszik komolyan a dolgot. Nézzük meg, csillagjegyeinkből kiindulva, milyen lenne számunkra egy ideális otthon.

Héjj Vivien

A csillagjegyek szellemében is berendezhető egy otthon, jól láthatóan magán viselve lakója személyiségének jegyeit

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A vízöntő környezete eklektikus, egyedülálló ízlésvilággal rendelkezik, ami az otthonán is meglátszik. A dekorációk tekintetében is szereti az egyediséget. Szereti a környezetbarát megoldásokat, ezért a napelemek, az esőgyűjtő rendszerek és a komposztáló használata sem áll távol tőle. Fontos számára a lakáson belüli privát tér és a nyugodt légkör. Otthonához a meleg színek és a puha textilek illenek.

A halak lakhelye leginkább víz- és természetközeli elhelyezkedésű. Az álomotthona nyugalmat sugároz, melyben dominánsak a kék és a kékeszöld színek. Szereti a kényelmet és erre otthonában is törekszik. Nem szereti a zsúfoltságot, fontos számára a letisztult környezet.

A kos jegy szülötte kedvelik a modern stílust. Az önkifejezés számára az otthonában is fontos szerepet kap. Kedveli a tágas tereket és a stílusos dekorációkat. Nem áll távol tőle a merész színhasználat és az izgalmas minták világa. Szereti ha apró emléktárgyak veszik körül, melyek számára fontos emberekhez, eseményekhez kötődnek.

A bikák számára ideális lehet egy praktikus, esztétikus otthon. Imádják a szép dolgokat, kényelmes és stabil környezetre vágynak. Számukra a lakás központja a konyha. Otthonukban dominálnak a semlegesebb natúr színek és a föld színei.

Az ikrek szülötte – személyiségéhez hűen – élénk, nyitott, mediterrán stílusról álmodik. Imádja a tágas tereket, a nagy üvegablakokat és a meleg színeket. Kedveli a modern lakásfelszerelést, így otthonában biztos helye lehet akár az okos tévének és a robotporszívónak is.

A rák jegyében születettek számára a barátságos és az otthonos légkör jelenti a nyugalmat. Az élettere olyan, amely segít elmenekülni a világ elől és lehetőséget ad a nyugodt gondolkodásra. Kedveli a tradicionális és az antik dolgokat. A konyha kiemelt helyiség, ahol akár az egész családot vendégül lehet látni. Dominálnak a világos és a pasztell színek.

Az oroszlán otthonában fontos szerepe van a nagy társaság befogadására alkalmas helyeknek, ezért is fontos számára a nagy terasz vagy veranda. Kedveli a világos és merész színeket, emellett a figyelemfelkeltő bútorok is részei az otthonának. Dekorációként szívesen használ festményeket és más kiegészítőket.

A szűzek odavannak az olyan modern házakért, melyek gyakorlatiasak és praktikusak. Rajonganak az elegáns, stílusos megoldásokért. Szeretik az egyszerű, neutrális színeket. Fontos számukra a funkcionalitás: előnyben részesíti a praktikus bútorokat. A rendezettség mindenek felett áll: szeretik a tárolórendszereket, szekrényeket.

A csillagjegyek szellemében is berendezhető egy otthon, jól láthatóan magán viselve lakója személyiségének jegyeit
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A romantikus, francia stílusú otthon a mérleg jegyűek valóra vált álma. Házát harmonikusság, szimmetria és kiegyensúlyozottság jellemzi. A világosabb és a pasztellszínek jobban illenek hozzá, mint az erős, hivalkodó árnyalatok. Nem szereti a zsúfoltságot, helyette az ízléses, különleges bútorokat helyezi előtérbe.

A skorpiók szeretik az egyszerű, mégis extravagáns megoldásokat, melyek számos lehetőséget adnak a tökéletes nyugalom megtalálására. Nem veti meg az erős színeket és mintákat. Otthona természetközeli, szeret „elrejtőzni” a világ elől, a privát szféra számára a legfontosabb. Sötétebb bútorok és komorabb árnyalatú falszínek jellemzik lakhelyét.

Nyilasként fontos lehet a nyitottság. Nem szereti a bezártságot, fontos számára a mobilitás, így a hatalmas ház helyett egy kisebb, barátságosabb otthon áll közelebb a szívéhez. Dekorációs elemként szívesen használja saját életeseményeinek dokumentációit. Szereti az olyan dolgokat, melyek egyszerre praktikusak és szépek is.

A bakok karrierista és elkötelezett életmódjához egy városi lakás vagy ház passzol legjobban, melyben megtalálhatják önmagukat, találkozókat bonyolíthatnak le. Életterük minimalista, elegáns és stílusos. Preferálják a föld színeit és textúráit: a bambusz, a rusztikus fa és bármilyen természetes anyagból készült lakásfelszerelés kedvenccé válhat.

Bármit is mond a csillagjegyünk, a legfontosabb az, hogy megtaláljuk azt az otthont, ahová egy dolgos nap után szívesen térünk haza. Egy otthont, amely számunka egyszerre jelenti a biztonságot és a nyugalom szigetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!