Lendületben

2024.06.02. 20:45

Fidesz: jövő héten több millió ajtón kopogtatunk, és több millió magyarral beszélünk

Ott vagyunk az ország minden terén, sugárútján, fő- és mellékutcáján, és ott vagyunk a falvakban, a tanyákon, sőt még a magtárakban is – hangoztatta a kormánypárt közösségi oldalán.

MW

A békemeneten vonuló a Margit-hídon

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

2006 ősze óta minden választást megnyertünk. Parlamentit, önkormányzatit, európait. 2006 ősze óta Magyarországon csak mi nyertünk választást – kezdte a közösségi médiában közzétett bejegyzését a Fidesz.

Tizenegyszer nyertünk egyhuzamban. Abszolút rekord! KO – kiütéses győzelem. Nincs vita

– írták.

Példátlan lendületben a Fidesz–KDNP

A kormánypárt bejegyzésében azt írták: – Egész jól belejöttünk. A mi táborunk a legnagyobb, a mi egységünk a legszilárdabb egész Európában – hangsúlyozták, hozzátéve: A Fidesz tud a legjobban kampányolni. 

Kiemelték: – A mienk a legnagyobb választási hadsereg. Soha senki ennyi embert nem tudott felsorakoztatni a béke mellett. Mert a magyarok választási hadseregének egyetlen célja, megőrizni a békét. Mi vagyunk Európa legnagyobb békehadteste, mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje – írták a bejegyzésben. 

Ott vagyunk az ország minden terén, sugárútján, fő- és mellékutcáján, és ott vagyunk a falvakban, a tanyákon, sőt még a magtárakban is. A jövő héten több millió ajtón kopogtatunk, és több millió magyarral beszélünk. Mi vagyunk a Fidesz-KDNP szövetség, és a jövő héten felállítjuk a mozgósítás világrekordját.

– hangoztatta a kormánypárt.

A mi táborunk a legnagyobb, a mi gységünk a legszilárdabb egész Európában

 – írta közösségi oldalán a kormányfő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában