EP-választás

2024.05.27. 22:08

Menczer Tamás szerint Magyar Péter mozgalma a magyar politikatörténet szemétdombjára kerül (videó)

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán megosztott videójában mondta el, hogy mit gondol Magyar Péter véleményéről, amely szerint ha a Fidesz 40 százalék alá kerül az EP-választáson, akkor „végük van”.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Menczer úgy fogalmazott: 

Akik a politikában új szereplők, azoknak mindig vannak ilyen izgalmas mondásai. De mi, akik a politikában régebbi szereplők vagyunk, nagy nyugalommal tekintünk minderre.

A politikus szerint az elmúlt években hasonló mondatokat lehetett hallani Jakab Péter, Fekete-Győr András és Márki-Zay Péter szájából is, akik mára szinte teljesen eltűntek a süllyesztőben. 

Rendben. Majd Magyar Péter politikai mozgalma is oda kerül, ahova való, a magyar politikatörténet szemétdombjára

– fogalmazott a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Félelem és rendbontás – ezt vitte Magyar Péter Tatabányára (videó)

Magyar Péter országjárása ismét botrányig fajult. A hétvégén egy tatabányai étterem és kávézó előtt csináltak jelenetet a Tisza Párt szimpatizánsai, mivel öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de – állításuk szerint – ezt a személyzet megtiltotta nekik a pártlogós kitűzőjük miatt. Az étterem vezetője szerint azonban csupán az történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak – számolt be a Hír TV.

Magyar Péter Tatabányán tartott eseményt, és amikor megtudta, hogy az aktivistái szerint mi történt, akkor rögtön az étteremhez akart vonulni.

„Szeretnék szólni a Turul kávéházban, hogy érkezünk” – jelentette ki Magyar Péter, és azzal vádolta az éttermet, hogy kidobták onnan a párt szimpatizánsait.

Az étterem tulajdonosa, Boczonádi János a Hír TV-nek elmondta, hogy aznap este a teraszuk minden asztala foglalt volt, ezért nem tudtak helyet biztosítani a baloldali politikus aktivistáinak, akik ezen felháborodtak.

Az étteremvezető elmondta, hogy Magyar Péter követői körbevették az épületet, az addigra bezárt konyhaajtót pedig tenyérrel verték. Azonban szerencsére hamar a helyszínre ért maga Magyar Péter, és ezután már elkezdtek csillapodni a kedélyek. Ezután véget ért a rendbontás, és már csak fotózkodás volt, azonban ellepték az egész teraszt és az éttermet is.

Másnapra pedig rengeteg negatív értékelés érkezett az étteremre, a közösségi oldalon pedig több fenyegetést is kaptak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában