Alapjogokért Központ

2024.03.06. 09:32

Európai nagyágyúk is felszólalnak az áprilisi CPAC Hungaryn (videó)

Az idei, azaz a 3. CPAC Hungaryn Santiago Abascal, a spanyol Vox elnöke mellett további európai nagyágyúk is felszólalnak majd a CPAC Hungary színpadán. Hazánkba érkezik ugyanis Tom Van Grieken, Flandria bajnoka, Geert Wilders, Hollandia megmentője, valamint a Jog és az Igazságosság lengyel védelmezője, Marek Kuchciński is – adta hírül az Alapjogokért Központ.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia megnyitóján a Bálna Budapestben 2023. május 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„A múlt heti amerikai CPAC most is nagyot szólt, és a jó hírünk az, hogy a legnagyobb jobbos dzsemboriig már csak ötvenet kell aludni” – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a videóüzenetében. Szánthó emlékeztetett: 

Mi vagyunk a wokebusters! Április 25-én és 26-án pedig lecsapoljuk a liberális mocsarat!

A CPAC Hungary Európa legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemléje, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is 

Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel főszónoknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában