Mikroadományok

2023.12.04. 06:40

Karácsonynak minden fenn van a Facebookon, ám a mozgalmával kapcsolatos nyomozásról hallgat

Lassan egy hónapja, hogy a főpolgármester bizalmasánál házkutatást tartott a NAV, Karácsony Gergely mégsem nyilvánul meg az ügyben. Budapest vezetője pedig igencsak aktív a közösségi médiában, mindenről beszámol, kivéve a botrányt – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester beszél a BKV ünnepi fényvillamosainak és fénybuszainak indulása előtt a Hungária kocsiszínben 2023. december 1-jén

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Tordai Csaba belvárosi ügyvédi irodájában november 9-én tartott házkutatást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amely költségvetési csalás, pénzmosás és hamis magánokirat felhasználása miatt nyomoz a Karácsony Gergely nevével fémjelzett 99 Mozgalom pénzügyei miatt. 

Karácsony a házkutatás óta, vagyis november 10. és december 3. délutánja között 84 Facebook-posztot tett közzé politikusi oldalán, mégpedig a legváltozatosabb témákban.

A főpolgármester által megosztott tartalmak legtöbbje Budapest 150. születésnapjáról szólt, ugyanis másfél évszázada, 1873. november 17-én egyesítették Budát, Pestet és Óbudát. Ezenkívül a szóban forgó időszakban Karácsony számos hazai és külföldi eseményről is kifejtette álláspontját – számol be róla a lap

„Vigyázzatok magatokra a csúszós utakon!” – írta a főpolgármester, amikor havazni kezdett a fővárosban.

Pro Urbe díj járt az Arc kiállítás szervezőinek, köztük Geszti Péternek.

Épül a körforgalom, Karácsony bemutatja.

Karácsony és egyik helyettese, Tüttő Kata egy tévéstúdió sminkszobájában. A hír: egymás után nyilatkoznak az adásban.

A Magyar Nemzet cikkében megjegyzi: furcsa, hogy a számos marginális eseménnyel foglalkozó Karácsony Gergely hallgat, miközben legfontosabb embere főszereplővé lép elő az utóbbi időszak egyik legnagyobb politikai botránya miatt indult büntetőeljárásban.

A cikk folytatása ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában