Rohamosan vagyonosodik

2023.11.09. 10:55

Újabb méregdrága floridai luxusingatlant vásárolt a Gyurcsány-fióka

A Metropol arról cikkez, hogy Karácsony Gergely kedvenc cégvezetője, a közművezér Mártha Imre és családja néhány hónapja egy újabb luxuslakást vásárolt a dúsgazdag amerikaiak kedvenc paradicsomában, Naplesben. A medencés, teniszpályás ingatlan belépést biztosít tulajdonosának a floridai milliárdosok által használt exkluzív golfklubba.

MW

Mártha Imre és Karácsony Gergely főpolgármester 2020. március 9-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A Metropol birtokába jutott dokumentumok egyértelműen bizonyítják, hogy a fővárosi közműholding, a szemétszállítás, a Főtáv, a temetkezés és a kertészet csúcsvezetője és családja nagy léptekben vagyonosodik. 

Az adóbevallási iratokból kiderült, hogy a Mártha-klán a már korábban megvásárolt floridai luxuslakás és egy szigeten található birtok mellé néhány hónapja egy luxuskondomíniumot is vásárolt, amelyet a cégvezér édesanyjának a nevére írattak.

 

A Gyurcsány-fiókaként emlegetett közművezérnek nem csupán az ingatlan megvásárlásakor kellett mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen az új floridai luxusingatlannak csak a közös költsége is félmillió forintra rúg – írja a Metropol.  A portál által megkérdezett floridai ingatlanszakértők szerint a ház értéke évente akár 10-15 százalékot is emelkedhet, és könnyen bérbe is adható.

A luxusingatlan bejárata
Forrás: Metropol

Az újonnan megszerzett luxusingatlan közelében található a Naples National Golf Club, ahova az egyszeri beiratkozási díj 150 ezer dollár, azaz körülbelül 50 millió forint.

Medence, golfpálya is tartozik a méregdrága ingatlanhoz
Forrás: Metropol

A Metropol azt is felidézi, hogy a közművezér otthon érzi magát Floridában, szinte már hazajár a napfényes amerikai államba, ahol már három luxusingatlan is rendelkezésére áll. 
Az eredeti cikket ITT tudja elolvasni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában