Borzalom

2023.10.05. 12:00

12 éves kislányt erőszakolt meg a szíriai migráns, aki szerint az áldozat gyereket akart tőle

A németországi erfurti tartományi bíróságon folyik Bilal A. szíriai menedékkérő pere, akit egy 12 éves kislány, valamint egy 33 éves ukrán menekült megerőszakolásával vádolnak.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az ügyészség többtucatnyi bűncselekménnyel vádolja a 19 éves fiatalembert, köztük súlyos gyermek elleni szexuális erőszakkal, rablással, testi sértéssel és emberrablással – írja a V4NA.

A migráns mindössze két évvel ezelőtt érkezett Németországba, de azóta hatalmas bűnlajstromot gyűjtött össze, többek között egy 12 éves kislány megerőszakolásával. A bíróságon azt mondta a váddal kapcsolatban: 

A szex közös megegyezéssel történt. A lány azt mondta, hogy gyereket akar tőlem. Esküszöm, hogy nem bántottam senkit.

A bíró azonban nem fogadta el a szíriai indoklását, és rámutatott, hogy a lány egyértelműen kiskorú volt a bűncselekmény elkövetésekor.

Ha igaz, amit mond, akkor két egymást nem ismerő nő egymástól teljesen függetlenül tett volna hamis vallomást a rendőrségen. Miért kellett volna mindezt kitalálniuk?

– kérdezte a bíró.

Bilal A. állítólag alkohol és kábítószer fogyasztása közben találkozott áldozatával. Tavaly októbertől decemberig a beszámolók szerint több alkalommal órákra bezárta a lányt az édesanyja lakásába, miközben fenyegette, verte, rugdosta.

Az ügyészek szerint azonban nem a kislány az egyetlen, akit a migráns megerőszakolt. A férfi állítólag 2022 júniusában megerőszakolt, fojtogatott és kirabolt egy ukrán nőt egy menekültszálláson. 

A bűncselekmények hosszú listája ellenére az elkövetőre mindössze öt év börtön vár, ha elítélik, és a büntetése többféleképpen is csökkenthető. Az ügyben várhatóan novemberben születik ítélet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában